Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Milyen érzés lehet, amikor egy ideje már vársz a limitált szériás 911 GT2 RS-edre, és kapsz egy levelet a Porschétől, hogy az autód a tenger mélyére süllyedt? Szerencsére az is a levélben állt, hogy újra legyártják a limitált szériás modelleket.

A GT2 RS a csúcsot képviselte a 911 előző generációjából, és a 700 lóerős limitált példányszámú sorozat utolsó darabjait februárban gyártotta le a Porsche.

A ritkaságok közül több is a fedélzetén volt a Grande America olasz teherhajónak, ami néhány napja elsüllyedt, és 4600 méter mélyen fekszik a francia partok közelében.

A teherhajó Hamburgból indult, és a fedélzetén mintegy kétezer autót szállított Brazíliába. Az egyik konténerben tűz ütött ki, és ez átterjedt a hajóra, ami rövid időn belül az oldalára dőlt, majd elsüllyedt. A 26 fős legénységet épségben kimentették, de

Mondhatnánk, hogy kapnak másikat, de a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen a 911-ből már az új generációt gyártja a Porsche. A márka mindenesetre megígérte a vevőknek, hogy pótolják az elsüllyedt autókat.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.