Különleges garázst épített klasszikus Porschéjének egy német férfi. A háza mellett álló, speciálisan megvilágított, üvegfalú garázsban álló 911 Speedster a kanapén ülve is jól látható.

Ki ne szeretne napestig gyönyörködni kedvenc autójában? Andreas Kümmel is így van vele, és ezzel csak egyetérteni tudunk, hiszen egy 1989-es Porsche 911 Speedster tulajdonosa. A 46 éves német férfinak az volt a vágya, hogy otthon a nappaliból is lássa a kocsit, ezért egy különleges beállót épített a háza mellé.

Az üvegfalú garázst egy építész barátja tervezte, és nem sokkal nagyobb, mint maga a Porsche, de így legalább nem pakolja tele mindenféle holmival. Hanem a sógora, aki színházak fénytechnikájával foglalkozik, speciális, árnyékmentes megvilágítást tervezett hozzá, ami kiemeli a 911 Speedster szépségét.

Andreasnak nincs más dolga, miután hazaér a munkából, csak felkapcsolja a garázs világítását, és egész este láthatja kedvenc autóját.

A történet külön érdekessége, hogy a 911 Speedster igazából az édesapja álma volt, de sosem tudta valóra váltani, Andreas számára ezért különösen kedves a kocsi.

(via)

És ezt olvastad már?
Legendás őseivel kanyarog az új Countach ezeken a képeken