Ha nem vagy otthon a zenék mixelésében, akkor is gyerekjáték saját számot készíteni a Lexus új online dj-pultjával, amit Mark Ronson segítségével állítottak össze, és amivel a csodálatos Lexus LC luxuskupé Ibizán forgatott klipjéhez keverhetsz saját zenét.

Ha saját zenéjéről nem is ismered Mark Ronsont, akkor is biztosan hallottad a munkáját, hiszen az énekes, zenész, dalszerző, dj és producer olyan előadókkal dolgozott már, mind Adele, Amy Winehouse, Bruno Mars és Robbie Williams (ha mást nem, az Uptown Funkot biztosan hallottad), most pedig a Lexusnak segített egy olyan dj-pultot összehozni, amivel a nap hátralévő részét fogod tölteni.

A Make Your Mark névre keresztelt mixer a szakmában elismert Novation Launchpad mintájára készült, és gyerekjáték használni még akkor is, ha most látsz először ilyet. Máris indul az Ibizán forgatott klip, amiben a csodálatos Lexus LC is szerepel, neked pedig csak az alatta lévő gombokat kell nyomkodni. Ha tetszik az eredmény, megoszthatod, ha nem, újrakezdheted, ilyen egyszerű.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés