Richard Hammond balesetet szenvedett a The Grand Tour forgatásán
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Éppen 11 éve történt, hogy kedvencünk 463 km/órás sebességnél szenvedett balesetet egy rakétaautóval, melyet követően súlyos agysérüléssel került kórházba, most pedig motoron ülve érte utol a baj.

Ha nézted a Top Geart, most pedig nézed a The Grand Tourt, akkor egyrészt jól tetted/teszed, másrészt pedig a fenti cím láttán biztosan a fejedhez kaptál.

Íme a 2006-os horrorbaleset

Kezdjük a legfontosabbal: Hammond már jól van és ugyanúgy dőlnek belőle a poénok, mint előtte, de az biztos, hogy a balesettel hozzáadott egy igen izgalmas adalékot a The Grand Tour következő évadához. Az történt ugyanis, hogy éppen Afrikában forgattak, amikor a showman hatalmasat bukott a motorjával. Jeremy Clarkson elmondta, hogy nagy sebességnél történt a bukás, melynek során Hammond eszméletét vesztette és sokáig mozdulatlanul feküdt a földön. Csoda, ha az egész stáb halálra rémült?

Hammond motoron

Az ellátással is akadt némi probléma, hiszen a balesettől több száz kilométerre volt a legközelebbi normális kórház, így végül helikopterrel kellett elszállítani a sérültet.

Amikor megláttuk a szalagcímet, egy pillanatra bennünk is megállt az ütő, de nyugalom, szerencsére nem történt tragédia.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.