Biztos sürgős volt a fuvar.

Hétfő reggel, az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán csapódott szalagkorlátnak egy utánfutós Mercedes-Benz Sprinter. Az utánfutó elrepült a pálya melletti susnyásba, a furgon az oldalára borult, a szalagkorlát pedig keresztben elzárta az autópályát. A tűzoltók megoldották a helyzetet: a szalagkorlátot elvágták, a durván megsérült Sprintert a kerekeire állították.

Normális helyzetben eddig tartana a történet. Ebben az esetben viszont itt kezdődik: a román rendszámú Mercedes sofőrje – feltehetően a furgonban lévő papírdobozok felhasználásával – megjavította az autóját, amennyiben javításnak nevezhető egy teljes jobb oldalán sérült, hátfal nélküli, részben leszakadt tetejű, pókhálósra tört szélvédőjű kocsinál az, hogy papírdarabokat ragasztanak rá.

Utána pedig folytatta útját, a saját kerekein. A meglehetősen forgalomképtelennek tűnő autót először az M5-ös autópálya egyik benzinkútjánál fotózták körbe:

De ott sem ért véget a kaland, ugyanis Romániában is hír lett, hogy az ottani autópályán látták-fotózták le a romot, méghozzá nem is a magyar határ közelében, hanem onnan jó hatszáz kilométerrel keletre, Bodza megyében.

Epava de pe autostrada Arad-Timişoara

Un microbuz distrus aproape în totalitate a fost surprins de membrii grupului AradTraffic circulând pe autostradă, în imediata apropiere a oraşului nostru. Din imagini se vede exact cum microbuzul nu mai are deloc uşile din spate, acestea părând a fi smulse.

A sofőr tehát igazán kitartó volt, és a kocsi sem esett útközben – jobban – szét. Kérdést azonban nem csak a vezetőhöz intéznénk (és ezt így hogy?): egyetlen egy rendőr nem látta, egyetlen autópálya-kamera képén nem tűnt fel sok száz kilométeren keresztül az elég könnyen észrevehető furgon?

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon