Mostanra jutott el oda a Porschék modernizálásával foglalkozó Singer, hogy megalkotta a tökéletes 911-est, ennél a példánynál egyszerűen nem tudunk jobbat elképzelni. A formája a 964-est idézi, a motorja léghűtéses, de Formula–1-es technikát is használ a Singer DLS.

Ha ide kattintottál, akkor a Singerről valószínűleg már nem a varrógép, hanem a kaliforniai műhelyben modernizált Porschék jutnak eszedbe, mi is odavagyunk a stílusosan átépített 911-esekért. Most egy olyan példány került ki a Singertől, ami tökéletesen egyesíti a típus retró formáját a legmodernebb technikákkal.

A neve Dynamics Lightweight Study, és ez mindent elmond arról, mire képes. Az alaposan kiszélesített karosszéria formája a 964-es szériát idézi, de minden eleme szénszálas anyagból készült, és a motort sem a Porsche raktárának polcáról emelték le. A 4 literes, 500 lóerős léghűtéses bokszer hathengeres a Williams F1-es mérnökcsapatának munkája.

A karosszéria aerodinamikája, a futómű és a fékrendszer is gondos tervezés eredménye. A most bemutatott példányt nem sok fogja követni, összesen 75 darabot építenek belőle, egyenként 1,8 millió dolláros áron, azaz mintegy 500 millió forintnak megfelelő összegért kínálják majd, és biztosak vagyunk benne, hogy mind el fog fogyni.

És ezt olvastad már?
Hamilton elmondta, kit szeretne világbajnoknak látni, miután visszavonul az F1-től