Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még csaknem egy hónap van hátra a Lamborghini új terepjárójának bemutatójáig, de az Urus már látható egy előzetes videón, ahol a homokdűnék között csapatnak vele, ugyanis sivatagi mód is lesz benne.

Már tudjuk, hogy december 4-én leplezi le a Lamborghini az új szabadidő-terepjáróját, az Urus pedig egyre többet mutat meg magából. A koncepcióautó óta tudjuk, hogy dögös lesz a formája, most pedig az is kiderült a gyári előzetes videóból, hogy többféle üzemmód közül választhat a vezetője, és a Lamborghininél megszokott, hogy a módokat olaszul nevezik el.

Anima, azaz lélek a kapcsoló felirata, amivel szépen sorban lehet az üzemmódok között váltogatni. A Strada az utcai beállítás, a Sportot nem kell magyarázni, a Corsa a zárt pályára való, hiszen mégis egy Lamborghiniről beszélünk. A Terra a terepfokozat, a Neve a hóra való, és akkor ott a Sabbia, ami homokot jelent, ezt érdemes bekapcsolni a dűnéken, ahol a videót is forgatták.

Nem ez az első terepjárója a Lamborghininek, hiszen ott volt a legendás LM002, aminek a történetét nemrég a Playeren is felelevenítettük.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.