Sylvester Stallone számára a Cadillac Escalade hosszított változatát is megnyújtották, hogy kényelmesen tudjon benne terpeszkedni.

Nemrég mutattuk meg Sylvester Stallone nyaralóját, ami a kaliforniai La Quintában található, és amin évek óta nem tud túladni.

Sikerült azonban megkötni az üzletet egy kevésbé nagy értékű vagyontárgyával, idén ugyanis eladta a Cadillac limuzinját, amit 2019-ben építettek a Becker Automotive Design műhelyében, külön Stallone számára.

Az Escalade eleve hosszabb tengelytávú ESV változatát további fél méterrel nyújtották meg, és egy privát jet stílusában rendezték be

a sofőrüléstől fallal leválasztott hátsó részét. A hosszított ajtókon könnyebb a beszállás, hátul két mesésen kényelmes fotel található, amit minden lehetséges irányba lehet állítani, és a menetiránynak háttal még három lehajtható utasülés került.

Az utasteret leválasztó falra egy 43 colos tévét szereltek fel, de nem maradt ki a fedélzeti internetelérés és a bárszekrény sem,

az asztalkák japán tamo fából készültek. Stallone egy éve 409 ezer dollárt fizetett a Cadillacért, és idén 350 ezer dollárért adta el, ami több mint 100 millió forintnak felel meg, ennyiért lehetett helyet foglalni Sly négykerekű magángépében.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában