A Strosek nevéről biztosan az extrém átépített Porschék jutnak eszedbe, és az alapító most visszatért egy jubileumi sportautóval.

Vittorio Strosek a hetvenes években egy tanulmányautóval szerezte meg formatervezői diplomáját, és 1982-ben alapította meg a nevét viselő autódizájn-irodát, ahol főleg sportautók, azon belül is Porschék tuningjával foglalkozott. Ha meghalljuk a Strosek Porsche nevet, akkor egészen biztosan egy projektoros fényszórós, szárnyas ajtós sportautó ugrik be.

A Strosek szinte minden Porschéhez kínált optikai tuningot, de a kínálatát később más márkákra is kiterjesztette, és ez nem jött be a cégnek, ami a kétezres évek közepén csődbe ment. Vittorio Strosek azonban most visszatért, és

a márka legemlékezetesebb modelljét, a 30 éve bemutatott Mega 911-est eleveníti fel, aminek a 964-es széria adja az alapját.

A jubileumi tuningcsomag egyedi lökhárítókat, kiszélesített sárvédőket és küszöböket, szimpla vagy dupla kipufogós hátsó részt és légterelőt tartalmaz a Porsche 911-eshez. A fényszórók már modern LED-esek lehetnek, ezen kívül

kívánságra sportfutóművet és sportkipufogót szállítanak, a partnerek segítségével a motort is izmosabbá tehetik.

Ez is érdekelhet:

Jenson Button eladja ezt a gyönyörű Porsche 911 Turbóját

A brunei szultán rendelésére készült, csak ez az egy van belőle.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában