Az elektromos mobilitási forradalom lassan bedarálja az autóipar hirdetési szegmensét is.

Íme, a teljesség igénye nélkül néhány látványos reklámvideó az idei Super Bowlról, ami mind arról szól, hogy már nem a V8 a menő, hanem a villanyautó:

General Motors: Dr. Genya elfoglalta a céget és elektromos autókkal menti meg a világot, mielőtt leigázná:

Kia: a koreai gyártó robotkutyával próbálja meg kimaxolni az elektromos cukiságot az EV6-hirdetésben:

BMW: már a reklám teasere is elég erős! Schwarzenegger Zeuszként lép fel, a mindig csodálatosan érzelemmentes Matty Cardarople pedig nem tudja kiejteni a nevét:

És aztán itt az igazi, az iX reklámfilmje, a Schwarzenegger–Zeusz Hérájaként Salma Hayekkel:

A Polestar, a Volvo tisztán elektromos sub-brandje nem is nagyon kampányolhatna mással, mint a villanyautózással. Kíváncsian várjuk a reklámjukat – cikkünk írása pillanatában még csak a teasert láthatjuk:

FRISSÍTVE - közben megjött a teljes reklám is, ami nem sokkal hosszabb a teasernél. Viszont rendesen beszólogat a Teslának azzal, hogy a Polestar 2 nem akarja meghódítani a Marsot és nem majd egyszer valamikor készen lesz, mint ahogy a Tesla-modellek reklámkampányai szoktak indulni évekkel az új kocsi valódi elkészülte előtt, hanem itt van, kész, meg lehet venni.

Sok volt a villany? Na tessék, akkor egy jó kis benzines reklám az új Z-ről a Nissantól – de vigyázz, mert a végén, amikor kiderül, hogy mindez csak egy film volt, visszacsöppensz a valóságba és már megint az elektromos mobilitás világában találod magad:

Ha megjött az étvágyad a villanyautókra, íme, legutóbbi elektromos autó-tesztünk (de persze van még bőven ott, ahonnan ez jött):

Villanyautónak jó, de Volvónak is jó? – C40 Recharge-teszt

Gyors, kényelmes, szerethető autó a C40 Recharge, de még mindig keresem a választ a kérdésre, hogy mitől is Volvo ez a kocsi, az emblémákon kívül.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Meglepetésre névadó szponzort villantott a Scuderia Ferrari

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés