Sokkal inkább hozzá illő autót kap Batman alteregója, Bruce Wayne a következő filmjében, a kis városi Jeepet ugyanis egy igazi szuperautóra cseréli. Wonder Woman is elégedett lehet azzal a kocsival, amit Az igazság ligájában hajthat.

Bruce Wayne olyan autókkal járt a korábbi Batman-filmekben, mint a Lamborghini Murciélago, és eltekintve attól, hogy az olasz szuperautó neve spanyolul denevért jelent, a stílusával is illett Gotham City megmentőjéhez. Ezért nem is nagyon értettük, amikor Az igazság hajnala nyitójelenetében Bruce Wayne egy városi terepjárót, egy Jeep Renegade-et vezetett. Persze érthető, hogy a Fiat Chrysler adta a film autóit, de alighanem találhattak volna jobban hozzá illő modellt is a kínálatban.

Mivel már a Mercedes-Benz adja a film négykerekűit, ezért Batman is igazán hozzá illő típust kapott: egy Mercedes-AMG Vision Gran Turismót. Igen, azt a tanulmányautót, ami eredetileg egy videojátékhoz készült, de elkészítették a valóságban is, és ami mellett az AMG GT hétköznapi bevásárlókocsinak tűnik.

Mivel pedig a szerepet játszó Ben Affleck elég magas, 192 centiméteres, ezért az eredeti méreteket minden irányban mintegy tíz százalékkal meg kellett növelni. Gal Gadot, azaz Wonder Woman sem panaszkodhat az autóválasztásra, a mostani kocsija is levette a lábáról.

A Mercedes-Benz E-osztály Cabriolet lenyűgöző, de nem túl feltűnő, tökéletes választás a Csodanőnek. Mi is imádtuk, amikor vezethettük.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon