Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bemutatta szuperautójának nyitott tetős, elektromos hajtású változatát a McLaren, a legújabb P1-változat tesztjéről készült videón pedig te is mosolyogni fogsz.

Az utolsó teszteken is átesett a McLaren legújabb modellje a goodwoodi versenypályán, az elektromos hajtású, nyitott tetős P1 ezek után gyártásba kerülhet. Leo, a tesztpilóta elégedetten nyilatkozott az együléses sportkocsiról, és az első tesztről készült kisfilmen te is mosolyogni fogsz. Leo ugyanis még csak négy éves.

A legújabb McLaren nem más, mint a P1 mintájára készült elektromos gyerekautó, és sokkal különlegesebb a felnőtt változatnál, hiszen abból sem tisztán elektromos, sem nyitott tetős változat nincsen. A felfelé nyíló ajtók azonban ezen a modellen is megtalálhatók, és a vezető is középen ül, akárcsak a legendás McLaren F1-ben.

A startgombbal életre kelthető elektromos P1 menetteljesítményei is szédítőek: álló helyzetből indulva két másodperc alatt éri el a végsebességét. Az 5 km/órás tempóig három fokozatot kapcsolhat a gyermek, hátramenet is került az autóba, és nem hiányzik az mp3-lejátszó sem. Az elektromos P1-et 375 fontért, azaz 137 ezer forintért adják a McLaren-kereskedők.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.