Az életnagyságú prototípus után három hónappal játékautóként is kijött a Tesla Cybertruck. A Hot Wheels kétféle méretben készítette el a távirányítós kisautót, amire ugyanúgy várni kell, de talán nem annyit, mint az eredetire.

Ha az igazi Tesla Cybertruck még nem is kerül az utakra, idén karácsonyra már a fa alatt lehet a távirányítású játékváltozata. A Hot Wheels két méretben mutatta be a kisautót, ami közül a nagyobbik 1:10 méretarányú, és ennél jobban aligha hasonlíthatna az eredetire. Még betört üveg mintájú matricát is ragaszthatsz az ablakára.

A jobban kidolgozott Teslának működnek a lámpái, és lehajtható rámpa is került rá, akárcsak az igazira, a műanyag karosszéria pedig leszedhető, hogy a belső terét is lásd.

A hozzá adott távirányítóval Chill és Sport módban lehet vezetni az összkerékhajtású kisautót, ami 40 km/órával száguldhat,

az akkumulátora 9,9 voltos, 3300 milliamperórás.

A másik 1:64 méretarányú, éppen akkora, hogy elférjen a Hot Wheels pályán, ez is távirányítós. A Hot Wheels Teslája hamarabb elkészül, mint az eredeti, de így is várni kell rá.

A 400 dolláros, azaz 125 ezer forintos nagyobbik máris elfogyott, csak a várólistára lehet feliratkozni,

a kisebbet még meg lehet rendelni 20 dollárért, 6200 forintért, de csak karácsonyra várhatod a szállítást.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ralikrosszpályára vittek egy formulaautót, ez lett belőle