A Model S-sel már jóval ezer kilométer felett járnak az egy feltöltéssel megtett távok, és mostanában a kisebbik Teslával is egyre többen próbálnak rekordot dönteni. A legújabb eredmény 830 kilométer egy töltéssel.

Sean Mitchell lelkes Tesla-rajongó, de nem elégszik meg azzal, hogy használja az elektromos autóját, hanem az is foglalkoztatja, hogy mennyit lehet vele elmenni egy feltöltéssel. Gondos útvonaltervezés után nekivágott, és a coloradói Denverből Kansas felé vette az irányt a Model 3-mal.

#Tesla #Model3 shenanigans going on right now in the middle of nowhere Colorado.

27 Likes, 2 Comments - Sean Mitchell (@seanmichaelmitchell) on Instagram: "#Tesla #Model3 shenanigans going on right now in the middle of nowhere Colorado."

A kisebbik Teslával, aminek 500 kilométer a gyári hatótávja, 60 km/óra körüli tempóval végül 830 kilométert tudott elmenni egy feltöltéssel, ami új rekordnak számít. Nem sokáig, mert Sean már a következő utat tervezgeti, több mint 950 kilométert menne el egyhuzamban Denver városában.

Had to pull over to the side of the road to update a contract for client. This was my view. Gorgeous.

24 Likes, 1 Comments - Sean Mitchell (@seanmichaelmitchell) on Instagram: "Had to pull over to the side of the road to update a contract for client. This was my view...."

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon