Egy menő Youtuber jóvoltából.

Marguees Brownlee vlogger nemrég abba a nagyon-nagyon szerencsés helyzetbe került, hogy maga Elon Musk vezette körbe a Tesla fremonti gyárában. Ebbe a kaliforniai gyárba csak fontos személyek illetve tesla tulajok léphetnek be és csak vezetett túrák keretében, úgyhogy mondhatjuk, hogy a fiatalember egészen szerencsés volt, hogy ez összejött neki – a videót eddig több mint három millióan nézték meg, amin a fenti infók fényében nem vagyunk meglepődve.

Ami kiderül a videóból, az az, hogy a Model 3 gyártása némileg gyorsabban megy, mint a Model S vagy a Model X típusoké, és az is, hogy ezta tempót Musk mindenképpen növelné. Miközben az egész videóban láthatjuk, mennyire robotizált a gyártás, Musk nagyon büszke arra, hogy tízezren dolgoznak a gyárában, és hogy mennyire fontos szerepet játszanak abban, hogy nemrégiben 7000 autó gurult le a gyártósorról – egy hét alatt (!).

Brownlee korábban posztolt egy interjút is Muskkal, azt is érdemes csekolni, ha megy az angol.

Ez is érdekelhet:

Rögtön 340 lóerővel támad az új Z4-es BMW - Roadster

Hosszú orr, rövid far, hátsókerék-meghajtás, vászontető - igazi roadster-jellemzők. A Z4-es harmadik generációjától azonban sokkal többet várunk. Úgy tűnik, megkapjuk. Tudtuk, hogy az új Z4-es BMW szériaváltozata különbözni fog a tanulmányautótól: abból ugyanis egy átlagos magasságú vezető ki sem látna, egy alacsonyabbat pedig egyszerűen elnyelné a dögös, de valószerűtlen arányú karosszéria.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés