Tetődobozzal az igazi a 800 lóerős Lamborghini

Jon Olsson legújabb autója egy 800 lóerősre izmosított V10-es Lamborghini Huracán, és mivel profi síelőről van szó, a tetődoboz sem maradhatott le róla.

A 900 lóerős tuningolt Audi RS6 kombin egészen autentikusnak tűnt a tetődoboz, mégis sokkal ütősebben néz ki egy olyan sportkocsin, mint amilyen a Lamborghini Huracán. Az olasz telivéren legalább olyan jól mutat a fekete-fehér kamuflázs minta és a síléctartó, mint amilyen furcsán hangzik az egész.

Jon Olsson persze nem elégedett meg a Huracán gyári teljesítményével, ezért az 5,2 literes V10-es motort kompresszorosra alakíttatta, így már legalább 800 lóerőre képes. Nem árulta el, hogy mennyi idő alatt gyorsul fel vele nulláról százra, de azt igen, hogy százról kétszázra 5,3 másodperc alatt ugrik a gép, ami egészen elképesztő térugrásnak számít.

A szerencsések közelebbről is láthatják majd az autót, Jon Olsson ugyanis feltűnik majd vele néhány európai sípálya környékén. Arról pedig, hogy biztosan észrevedd, az Akrapovic kipufogórendszer gondoskodik.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon