Külön-külön, de hasonlóan profin.

Színészek szoktak autóreklámokban szerepelni, nincs ebben se újdonság, se meglepetés. Leonardo DiCaprio Fiat 500-hirdetései most is futnak, a közelmúltból Robert De Niro hipszteres Kia-reklámjaira emlékezhetünk, bár azok sugárzási jogai valószínűleg lejártak, mert a Kia hivatalos csatornáin már nincsenek fenn a videók, a cikkünkből is eltűntek. (Nem hivatalos csatornákon persze megvannak.)

Mucsi Zoltán az utóbbi időben reklámpiaci jolly joker lett.

Teljesen mindegy, hogy

  • térkövet:
  • bort:
  • sofőrállást:
  • vagy ingatlanirodát reklámoz, az eredmény zseniális.

A Ford Mustang-kereskedő Mr. Mustang is jól járt, amikor vele próbálta meg bemutatni felhívni a figyelmet a náluk álló Bullittra.

Ezzel azonban nem ért véget az együttműködésük, mert egy újabb videóban Mucsi majdnem eladja az egész szalont a picsába. De csak majdnem.

Thuróczy Szabolcs viszont eddig – tudomásunk szerint – csak az HBO Gót hirdette, ami nem is annyira reklámpiaci megbízás, hiszen a főszereplésével készült Aranyélet és a korábbi Társas játék sorozatot is ott lehet látni. Most viszont ő is egy autóreklámban debütált, halandzsázva koreai nyelven beszélve.

Nem tudjuk, a SsangYong-eladásokat mennyire lendíti meg Thuróczy karaktere, de a saját felkéréseit biztosan, mert egyértelmű, hogy vele is bármilyen termékről vagy szolgáltatásról lehet jó reklámot készíteni.

És ezt olvastad már?
Nem az a baj, hogy a hokedlin ült, hanem hogy közben autót vezetett egy Németországban lekapcsolt férfi
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne