Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eleanor igazi legenda az autórajongók körében, és a számtalan replika után itt az egyik eredeti példány, ami a Tolvajtempóban szerepelt. A Shelby Mustang tökéletes állapotban várja a szerencsés vevőjét.

Az eredeti Gone in 60 Seconds még 1974-ben készült, mégis a remake lett az, ami világszerte ismertté tette a sztorit. A 2000-ben bemutatott hollywoodi produkcióban olyan sztárok szerepeltek, mint Nicolas Cage, Angelina Jolie, Robert Duvall és Vinnie Jones, de az igazi főszereplők az autók voltak, köztük is az Eleanor névre hallgató Shelby GT500.

A Mustang terveit Steve Stanford elképzelései alapján Chip Foose készítette, aki azt vázolta fel, hogy Carroll Shelby szerint milyen lenne a tökéletes GT500 az ezredfordulón. A városi legenda szerint Jerry Bruckheimer producer

A filmhez összesen 11 autót építettek a hollywoodi Cinema Vehicle Services műhelyében, de köztük csak három volt teljesen működőképes, és ez az egyik. Nem is akármilyen, hiszen külső és belső felvételekhez, még üldözéses jelenetekhez is használták.

Az autót eredetileg építő Cinema Vehicle Services nemrég teljesen felújította Eleanort, amivel csak 150 kilométert tettek meg, szinte még új állapotban van.

a csomagtérben található nitrós rendszer pedig még több mint száz lovat dob hozzá a teljesítményéhez.

amivel akár minden nap el lehet járni. A híres autó január első hetében kerül a Mecum aukciójára, és egészen biztosan szép összegért talál gazdára, ez ugyanis nem a több száz replika egyike, hanem eredetibb már nem is lehetne.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.