Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A kilencvenes évek egyik legendás sportautója a Honda NSX, amiből egyre nehezebb kifogástalan állapotú példányt találni. Most itt van egy, ami 25 éves kora ellenére olyan keveset futott, hogy alig hisszük el.

Sokak álomautója a Honda NSX, de arról már letettünk, hogy egyszer lehet egy ilyenünk, hiszen az NSX nemcsak ritka, de egyre értékesebb is. Most pedig egy olyan példánya bukkant fel, ami annyira keveset futott, hogy szinte még bejáratós.

Egy japán gyűjteményből került egy brit hirdetési oldalra, tehát sajnos jobbkormányos, de ez a legnagyobb gond vele. A kilométer-számlálója ugyanis 1788 mérföldet mutat, vagyis még háromezer kilométert sem mentek vele. Az újszerű állapota látszik a motortérben is.

Ez az NSX ráadásul még kormányszervó nélküli, és kézi váltós, amiben tényleg Sennának érezheted magad. Persze van még egy gond vele: az ára. 99 940 fontért hirdették meg, ami még akkor is sok, ha tényleg egy tökéletesen új állapotú autóról van szó: Senna egykori autóját három éve 75 ezer fontért árulták, és az a példány sem talált gazdára.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.