Igazán jól néz ki a legújabb Mustang elektromos hajtású gyerekváltozata, ami V8-as hangot és még menetstabilizáló rendszert is kapott.

Nagyszerű időzítéssel éppen karácsony előtt mutatta be új gyerekautóját a Fisher-Price és a Ford. A gyerekméretű Mustang azért is néz ki ilyen jól, mert a játékgyártónak nem csak ránézésre kellett hasonlót terveznie, mint az ikonikus sportkocsi, hanem a Fordtól design-részlegétől kapott adatokkal dolgozhattak. Fiúkra és lányokra is gondoltak: kékben és rózsaszínben kapható a Mustang.

De nem is a kinézete a legérdekesebb benne, hanem ahogyan megy. Az elektromos meghajtású kiskocsi ugyanis olyasmi menetstabilizáló rendszert kapott, mint az igazi autók. Simábban indul és áll meg, és ha észleli a kerék kipörgését, akkor visszaveszi az elektromotor teljesítményét, de ugyanezt teszi akkor is, ha vészesen dőlni kezd a kisautó, nehogy felboruljon.

A szülők nemcsak ezért érezhetik biztonságban a Mustangot hajtó gyermeket, hanem azért is, mert ők állíthatják be a kisautó végsebességét 1,5 és 8 km/óra között, és a távirányítóról az akkumulátor töltöttségét is ellenőrizhetik. Annak ellenére, hogy elektromos, a Power Wheels Smart Drive Mustang hangja a V8-asé, amit egy igazi Mustangban vettek fel.

Kellhet ennél menőbb sportkocsi karácsonyra? Kedves Jézuska, 360 dollárba kerül.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon