Verstappen: Nem fair, hogy Ricciardóhoz hasonlítanak
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A fiatal pilóta nem örül neki, hogy rögtön a csapattársához mérik.

Max Verstappent nem érdekli, hogy az időmérőkön nagy a különbség közte, és Daniel Ricciardo között, mert neki az is bőven elég, ha 0.25 másodpercre van a csapattársától. A fiatal holland a spanyol versenyhétvégén csatlakozott a Red Bull csapathoz, és annak ellenére, hogy egyszer nyerni is tudott, az időérőkön mindig az ausztrál mögött végzett.

„Nem gondolom, hogy nagy lenne a különbség kettőnk között, de az utolsó köröm nem sikerült túl jól a kanadai időmérőn. Nem aggódom emiatt túlságosan, ugyanis ő egy tapasztalt pilóta, és szerintem ő az egyik legjobb pilóta a rajtrácson. Úgyhogy igazából megtiszteltetés, hogy mögötte csak pár tizeddel vagyok lemaradva. Az emberek elfelejtik, hogy nekem ez még csak a harmadik hétvégém volt a csapattal.”

„Megnyertem az első futamot velük, de ez nem azt jelenti, hogy most a maximális teljesítményemnél vagyok. Még mindig tanulok, és ez nekem egy betanulóév lesz, akkor is, ha már nyertem egyszer. Meg kell szoknom az autót, és hogy hogyan hozzam belőle ki a maximumot.”

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.