Narancssárga bulivá változott.

Max Verstappen hazai pályán 70 ezer ember előtt nyerte meg – nagyon simán – a Holland Nagydíjat – ezzel pedig visszavette Lewis Hamiltontól a vezetést a világbajnok pontversenyben a pilóták között –, a szurkolók pedig megőrültek a győzelemtől:

Blick (svájci):„A holland Verstappen őrültek házává változtatta Zandvoortot. Narancsbuli Zandvoortban! A hazai pályán versenyző Verstappen esélyt sem hagyott Lewis Hamiltonnak és magabiztosan nyert a brit előtt.”

Daily Mail (brit): „Max Verstappen nyerte hazai pályán a Holland Nagydíjat, miután a berekedő közönség belehajszolta a győzelembe.”

As (spanyol)„Verstappen nemzeti fiesztája. Mad Max Zandvoortban aratott hibátlan győzelmével a legfelső lépcsőfokra lépett, Hamilton elé.”

La Gazzetta dello Sport (olasz): „Max Verstappen győzött otthon, a publikum pedig hatalmas üvöltésben tört ki és narancsszínű ködbe került.”

The Sun (brit): „A 23 éves pilóta megnyerte hazai futamát, s a már addig is színes verseny egy narancssárga bulivá változott.”

The Guardian (brit): „Max Verstappen szurkolói az egész szezonban erre vártak, s ő magabiztosan szállította is a győzelmet. A holland oroszlán nagyot üvöltött közönsége előtt Zandvoortban: a nézők bulizni jöttek, Verstappen pedig nagyszerű házigazdának bizonyult.”

Eközben...

Az Alfa Romeo csapatfőnöke elárulta, ki lehet Räikkönen utódja

Nem Mick Schumacher, de nem is Valtteri Bottas nevét mondta.

(Fotó: Red Bull Racing Honda)

És ezt olvastad már?
Nagyon másmilyen, mégis azonnal otthon vagy benne. Kipróbáltuk az új Peugeot 408-ast