A holland nem fog több interjút adni a Netflixnek.

A Netflixnél Formula 1: Drive To Survive (Formula 1: Hajsza a túlélésért) dokusorozata annyira betalált, hogy már a negyedik évadot forgatják belőle –  ezt majd 2022-ben láthatod a népszerű streamingszolgálatató műsortárában.

Az ominózus tematikus sorozat népszerűségét az adja, hogy kegyetlen őszinteséggel enged betekinteni a száguldó cirkusz kulisszái mögé és úgy láthatod az F1-et, ahogy korábban arra nem volt lehetőséged. És pontosan itt jön a képbe a Red Bull holland pilótája és a világbajnoki pontverseny jelenlegi éllovasa, Max Verstappen, aki kijelentette, hogy ő kiszáll ebből az egészből, mert a széria egyszerűen nem a valós képet festi le a sportágról:

„Olyan hamis rivalizálásokat kreáltak, amik valójában nem is léteznek. Ezért úgy döntöttem, hogy nem veszek részt ebben és nem adok több interjút nekik. Így legalább velem kapcsolatban nem tudnak majd mit felmutatni. (...)

A probléma az, hogy mindig úgy pozícionálnak, ahogy ők szeretnének. Bármit mondhatsz, de ők igyekeznek meggondolatlannak vagy bármi olyannak beállítani, ami éppen illik a sztoriba.”

Meglehet, hogy nyilatkozni nem fogjuk látni/hallani, viszont ha akarna sem tudna ténylegesen kiszállni a sorozatból, hiszen egész idényben szoros csatát vív a címvédővel, a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal, amivel akarva-akaratlanul főszereplővé lépett elő.

A 2021-es idényből még hat futam van hátra, a holland előnye pedig hat pont Hamiltonnal szemben, a hétvégen pedig Austinban jön az újabb futam, az Amerikai Nagydíj.

Eközben...

Kimondták: megszűnhet a Forma–1

Szerinted is halálra van ítélve a sportág?

Alonso szerint csak két pilóta magaslik ki a mezőnyből, és egyik sem Hamilton

A brit kizárásával már esélyes, hogy kitalálod, kikre gondolhat a kétszeres világbajnok.

(Forrás: The Independent, fotó: formula1.com)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában