A LEGO egy igazi nyári modellel bővítette az autókínálatát, megjelent ugyanis a Volkswagen T2 lakóautó-változata, aminek az építése a legjobb szórakozás lehet a nyári napokra.

Nem ez a LEGO első Volkswagen-lakóautója, hiszen korábban kínálták már az 1962-ben gyártott T1-ről mintázott modellt. Most ennek jelent meg az utódja, amit stílusosan a hatvanas-hetvenes években népszerű T2-ről, más néven a hippibuszról mintáztak, és a kicsinyített lakóautó berendezése is egészen elképesztő lett.

Az új modell, mint az igazi autóknál lenni szokott, minden téren fejlődött az elődjéhez képest. A hossza 30-ról 35 centire nőtt, az elemek száma 1334-ről 2207-re növekedett, és még jobban kidolgozott lett.

Megjelent a típusra jellemző panorámaszélvédő és a nyitható tolóajtó, még a felhajtható tetősátor is megvan rajta.

A Volkswagen-lakóautóban minden benne van, ami egy nyaraláshoz kell:

nyitható szekrények, hűtőszekrény, mosogató, gáztűzhely és teáskanna. Nem maradnak el olyan tartozékok sem, mind az összecsukható székek és a szörfdeszka, vagy éppen a hátsó kihajtható pad. A karosszériát hippibusz-stílusú matricákkal lehet dekorálni.

A LEGO a szettet azoknak rajongóknak ajánlja, akik annyira szerencsések, hogy ilyen típusú autójuk van,

esetleg mindig is szerettek egy ilyen típusú autót – és persze mindenkinek, aki imád legózni. A megrendelésére már csak egy egészen kicsit kell várni, a Volkswagen T2 lakóautó augusztus elsejétől érhető el az üzletekben és az interneten.

Ez is érdekelhet:

Életnagyságú Volkswagen lakóbuszt építettek Legóból

Ha mindig is kipróbáltad volna a Lego figurák életét.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Moszkvics ilyen nagy még nem volt, mint a legújabb

További cikkeink a témában