1997 óta kínál Cross Country néven terepesített kombikat a Volvo, és most itt a legújabb, amit a V60 alapjára építettek. Az ismerős recept alapján olyan autó készült, amivel nyugodtan bejárhatod az erdei utakat.

Skogen – ez az erdő svédül, és ide ajánlja legújabb típusát a Volvo. A svéd márkánál régóta készítenek megemelt, terepesített kombit, az egész XC modellcsalád is ebből született, és most bemutatták a legújabbat. Az alapokat a V60 adta, ami szériaváltozatában egy aszfaltra simuló, sportos családi kombi, ezért volt munka az átépítésével.

Mégsem néz ki tőle esetlenül a V60 Cross Country, amiről a fényezetlen fekete kerékjárati ívek, küszöbök és lökhárítóbetétek gondoskodnak. Olyanoknak való az új Volvo, akik nem kérnek az SUV-kből, de néha letérnének az épített útról.

A könnyű terepjáráshoz mindene megvan a V60-nak,

a növelt hasmagasságon kívül rendes összkerékhajtás, off-road üzemmód és lejtmenet-szabályzó is került bele. Nem ezzel fogod lehagyni a terepjárókat, de murvás erdei (skogen) utakon nincs is jobb egy ilyen kombinál. Kezdetben T5 és D4 motorokkal adják, később hibrid is lesz belőle.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon