Mostanáig csak néhány képen láthattuk a Will.i.am kérésére épített G-osztályba oltott AMG GT-t, most azonban kívül-belül megnézhetjük egy alapos videón.

A Mercedesnél nem zárkóznak el a furcsa ötletektől, például amikor a néhai Virgil Abloh terepjárót építtetett egy Maybachból, vagy pályaversenyautót a G-osztályból. Szintén bizarr járművet dobtak össze az énekes-dalszerző-producer Will.i.am számára, amikor egy AMG GT orrát a G-osztály stílusában alakították át. A Will.i.AMG névre keresztelt szokatlan járművet eddig csak néhány képen láthattuk, most azonban alaposan körbejárhatjuk ezen a videón:

A prototípust nem a Mercedesnél, hanem a Pimp My Ride műsorából elhíresült West Coast Customs műhelyében építették, és a részleteket nézve látszik, hogy nem egy elnagyolt munka. Mégis a videót nézve rájöhetsz, hogy talán mégsem a legjobb ötlet volt a G-osztály szögletes orrát az áramvonalas AMG GT-re műteni. Az viszont biztos, hogy a mackóemblémás túrakocsi abszolút egyedi darab, ami egyszer még sokat érhet a tulajdonosának.

Ez is érdekelhet:

Bizarr teremtmény lett a G-osztályba oltott AMG GT

Will.i.AMG a neve ennek a furcsa Mercedesnek.

Brutális lenne a Mercedes G-osztály versenyváltozata

DTM stílusban építették át a legendás terepjárót.

És ezt olvastad már?
„Idióta baromnak kell lenned ahhoz, hogy azt állítsd, csak az autója miatt lett világbajnok”