10 motiváló idézet, amit minden nap el kéne olvasnod

Mindenkivel megesik, hogy egy időre elveszíti azt a bizonyos motivációt, ami minden nap löki a céljai elérése felé. Ilyenkor kezd el dolgozni bennünk a bizonytalanság, a kétségbeesés, a félelem és még sorolhatnánk. Erről rögtön eszünkbe is jut egy idézet, Zig Ziglartól: „Az emberek gyakran mondják, hogy a motiváció nem tart sokáig. Nos, a fürdés sem… Ezért kell naponta megmártózni benne!"

A napi megmártózáshoz érdemes elővenni ezt a 10 idézetet sikerről és kitartásról, hogy újra fellángoljon a szikra:

1# „A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.” (Elbert Hubbard)

2# „Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót." (Milton Berle)

3# „Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.” (Henry Ford)

4# „Az emberek mindig a körülményeket okolják azért, amit az életben elérnek. Én nem hiszek a körülményekben. Azok az emberek, akik boldogulnak ebben a világban, olyanok, hogy reggel felkelnek és megkeresik azokat a körülményeket, amelyekre szükségük van. Ha nem találnak ilyet, megteremtik őket!” (George Bernard Shaw)

5# „A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor már semmi sem segített.” (Dale Carnegie)

6# „Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.” (Will Rogers)

 

7# „Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst, készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát.” (Brian Tracy)

8# „Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget; egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget.” (Winston Churchill)

9# „A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen - de nem az erejének, hanem a kitartásának köszönhetően!” (H. Jackson Brown)

10# „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown)

Szóval nyugi, nem egyedül küzdesz ezekkel a motivációs hullámvölgyekkel, de csak rajtad múlik, hogy ez gátol, vagy épp ebből merítesz majd új lendületet.

Mi az utóbbit javasoljuk!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon