Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindenkivel megesik, hogy egy időre elveszíti azt a bizonyos motivációt, ami minden nap löki a céljai elérése felé. Ilyenkor kezd el dolgozni bennünk a bizonytalanság, a kétségbeesés, a félelem és még sorolhatnánk. Erről rögtön eszünkbe is jut egy idézet, Zig Ziglartól: „Az emberek gyakran mondják, hogy a motiváció nem tart sokáig. Nos, a fürdés sem… Ezért kell naponta megmártózni benne!"

A napi megmártózáshoz érdemes elővenni ezt a 10 idézetet sikerről és kitartásról, hogy újra fellángoljon a szikra:

1# „A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.” (Elbert Hubbard)

2# „Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót." (Milton Berle)

3# „Az akadály az a rémisztő dolog, amelyet akkor látunk, ha levesszük szemünket a célról.” (Henry Ford)

4# „Az emberek mindig a körülményeket okolják azért, amit az életben elérnek. Én nem hiszek a körülményekben. Azok az emberek, akik boldogulnak ebben a világban, olyanok, hogy reggel felkelnek és megkeresik azokat a körülményeket, amelyekre szükségük van. Ha nem találnak ilyet, megteremtik őket!” (George Bernard Shaw)

5# „A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor már semmi sem segített.” (Dale Carnegie)

6# „Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.” (Will Rogers)

 

7# „Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst, készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát.” (Brian Tracy)

8# „Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget; egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget.” (Winston Churchill)

9# „A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen - de nem az erejének, hanem a kitartásának köszönhetően!” (H. Jackson Brown)

10# „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown)

Szóval nyugi, nem egyedül küzdesz ezekkel a motivációs hullámvölgyekkel, de csak rajtad múlik, hogy ez gátol, vagy épp ebből merítesz majd új lendületet.

Mi az utóbbit javasoljuk!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.