A férfiak egy nőtől sem várhatják azt, hogy szavak formájában kapjanak megerősítést arra a kérdésükre, hogy „Tetszem-e neked?”. A nők nem szavakkal, hanem tudatosan vagy tudat alatt a testbeszédükkel és a viselkedésükkel fogalmaznak meg egyértelmű üzeneteket annak a férfinak az irányába, akivel szimpatizálnak. Ha a férfiak képesek felismerni ezeket a sokatmondó jeleket, akkor megkímélhetik magukat a visszautasítástól, a felesleges körök futásától vagy a helyzeti előnyük elpuskázásától.

Íme az 5 leggyakoribb jele annak, hogy tetszel a nőnek:

1. A haj hátradobása

Általában ez a legelső jelzés, amelyet a nő akkor alkalmaz, ha tetszik neki a társaságában lévő férfi. Megrázza a frizuráját, hogy a haja kikerüljön az arcából. Még a rövid hajú nőknél is megfigyelhető ez az ösztönös reakció, ami annak a jele, hogy a nőnek fontos, hogy a férfi milyennek látja.

2. A térd, mint irányjelző

A láb arra mutat, amerre az agy menni akar! A nő térde mindig a számára legérdekesebb személy felé mutat. Ha nincs ilyen a társaságban, akkor gyakori, hogy a menekülőút felé.

3. A saját test megérintése

Az agy parancsára a test elárulja titkos vágyait. A női testben sokkal több idegvégződés érzékeli az érintést, mint a férfiakéban, ezért érzékenyebbek a tapintásra a nők. Ha egy nő lassan és érzékien a combját vagy a nyakát simogatja, az annak a jele, hogy ha a férfi megragadja a kínálkozó lehetőséget, akkor maga is simogathatja majd ezeket a tájakat.

4. A tág pupilla

Ha a nőnek tetszik az, amit lát és érzelmileg megérintette a férfi a közeledése, akkor a pupillája kitágul. Ezzel szemben, ha a férfi közömbös vagy érdektelen a számára, akkor a pupillája jellemzően kisebb.

5. Ajak biggyesztés, kissé nyitott száj

A szexuális izgalom állapotában lévő nő ajka a vérbőségtől megduzzad és kipirul. Az ajkak nedvesítése akár nyállal, akár kozmetikumokkal a szexuális felhívás egyértelmű üzenetét hordozza.

Bónusz: Retikül a közelben

A retikül egy olyan személyes tárgy, amit a nő szinte már a saját teste meghosszabbításának tekint, ezért ha a férfi közvetlen közelében helyezi el, az egy nagyon határozott pozitív üzenet. Ha a nő a férfit különösen vonzónak találja, akkor a táskája tartalmát lassú mozdulatokkal elkezdi babrálni, vagy megkéri a férfit, hogy adja oda neki, vagy vegyen ki belőle valamit. Ha a nő úgy teszi le a táskáját, hogy azt a férfi láthassa és megfoghassa, akkor határozottan érdeklődik iránta. Ha azonban távolra helyezi tőle, azzal érzelmi távolságtartást kíván kifejezni.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon