Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt viszont biztosan nem tudtad, hogy az egész egy magyar designer munkája. Semmi baj, küldetésünk a tájékoztatás.

A project egyébként nem mai fialás, hiszen 2013-ban már futott egy elég szép kört a legjelentősebb nyugati szájtokon, de az Ultron kora közeledtével most reneszánszát éli és minden valószínűség szerint hamarosan ismét virálba megy. Mielőtt viszontlátod a szuperhősök ihlette dildókat itt-ott, elmondjuk neked, hogy a projekt egy fiatal magyar designer, Sármai Balázs munkája. 2013 augusztusában dobta fel az anyagot a Tumblr-re, amit aztán úgy szívott fel a DesignTaxi, majd a Gizmodo, az io9, a GQ Magazine, sőt, a Cosmopolitan, mintha nem lenne holnap. Az ezt követő napokban Balázs sorozata több mint 100 ezer megosztást kapott annak ellenére, hogy akkoriban még alig volt száz követője.

Hogy honnan az ötlet? Nem kellett hozzá elfüstölni egy jamaicai trombitát, az alkotó helyből volt ilyen kreatív. A Bosszúállók-at követő szuperhős-őrület lázában elhatározta, hogy designtárgyakba önti az emberfeletti szexszimbólumok utáni erotikus vágyakozást. A megvalósítás olyan finoman sikerült, hogy egyes kevésbé fantáziadús szemlélődők azt hitték, egy képregényes tematikájú tollkészletről van szó. Többek között pont ez volt az oka, hogy a sorozat lezárásaként Balázs bemutatta a Hulk-vibrátort is, ami tényleg eloszlatott minden kétséget a tárgyak alapvető rendeltetése tekintetében. A designer érdeklődésünkre azt is elmondta, hogy a zöld izomagy ihlette darabbal érzékeltetni szerette volna, hogy azért alapvetően egy poénról van szó, ennek ellenére rengeteg érdeklődő emailt kapott mind gyártói, mind felhasználói oldalról. (Azért arra kíváncsiak lennénk, melyik darab indította be a leginkább a hölgyek fantáziáját.)

Balázs jelenleg egy mobilapplikáción és egy websorozaton dolgozik, melyek közül az egyikkel ismét pikánsabb vizekre evez, de ennél többet jelenleg nem árulhatott el. Nyugalom, mi helyettetek is nyitva tartjuk a szemünket!

Most pedig jöjjenek a szuperdildók! A legdurvábbat szándékosan hagytuk a végére.

Az özvegyek nagy barátja

Egy igazi hazafi gondját viseli az ország női populációjának is

Sólyomszem ezúttal a G-pontra céloz

Ez lesz Vasember legdurvább kalandja

A "nyikhaj istenke"

Azt nem mondhatod, hogy hiányzik a szikra

...és végül a Nagyfiú - ahová odacsap, ott oda van csapva.

(via Sármai Balázs)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.