Nem nagy kunszt megállapítani, hogy a Converse ma már jóval több, mint egyszerű sportszergyártó, illetve ruházati márka. A Converse az idők folyamán kilépett a kosárcipők világából, és egy valóságos szubkultúrává nőtte ki magát. Amibe valaki vagy beletartozik, vagy nem.

Így aztán, amíg egyeseknek örök talány marad a Converse cipők iránti tömeges és kiapadhatatlan lelkesedés, addig mások valahányszor szerelembe fognak esni egy-egy különleges darab láttán. Ez az írás természetesen az utóbbiaknak szól, bár nincs kizárva, hogy még az előbbiek is elismerő bólintással fogják nyugtázni, hogy a Converse legújabb téli csukája valóban ott van a szeren.

Ugyanis a Converse nemrég piacra dobott téli cipője nemcsak divatos, hanem irtó funkcionális is:

a Chuck Taylor All Star II Boot egy prémium kidolgozású, vízálló bőrből készült modell,

amelyet garantáltan imádni fogsz a hideg téli napokon.

Ez az első vízhatlan bakancs, amely amellett, hogy tökéletesen melegen tartja lábaidat a téli hidegben, megőrzi a klasszikus Chuck Taylor-sziluettet.

A vízálló megoldások, mint a neoprén gallér és a sarokkidolgozás megvéd a nedvességtől, a plusz hővédő réteg pedig garantáltan melegen tart a leghidegebb napokon is.

Kiválóan ellenáll a zord időjárásnak, a tapadásért pedig a mélyen barázdázott, megerősített gumitalp felel, a Nike Lunarlon talpbetét pedig a tökéletes kényelmet szolgálja.

Tehát ha három pontban össze akarnánk foglalni:

  • Nagyon pofásan fest
  • Bírja a hideget, valamint a nedvességet (vizet, havat, pocsolyát)
  • Rendkívül kényelmes

Az ára kicsit borsos – 49 999 forint –, viszont cserébe évekre lesz egy minőségi, kényelmes és gyönyörűen kidolgozott téli csukád. Úgy látjuk, nálunk még nem kapható webshopban, de tuti, hogy jönni fog, ezért érdemes a modellt a Converse márkabolt magyarországi oldalán követni, hogy mikor érkezik meg hozzánk.

Összefoglalva: ha eddig azon agyaltál, hogy milyen cipővel vágj neki a télnek, akkor bizony jó sansz van rá, hogy a All Star II Boot lesz neked a tökéletes választás.

(Fotók: CONVERSE Magyarország)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A La Liga elnöke Real Madrid-drukkerként nyilatkozott Mbappéról

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés