Vannak olyan választható extrák, amiktől komfortosabb lesz az autónk, kicsit egyszerűbb az életünk és simán megér pár vagy párszáz ezer forintot. És vannak olyanok, amik csak hihetetlenül különlegessé teszik az autónkat. Az öt legdrágább inkább az utóbbi kategória.

5. Starlight Headliner (Rolls-Royce-hoz)

Ára: 14 700 dollár (kb. 4,2 millió forint)

A koncepció egyszerű: behozni a csillagokat az autó belső terébe. A Rolls-Royce szakembereinek úgy 17 órát vesz csak igénybe, hogy száloptikai fényeket és 800-1600 lyukat tegyenek a bőrkárpitba. A végeredmény elég ütős!

4. Louis Vuitton poggyász-szett (BMW i8-hoz)

Ára: 20 000 dollár (kb. 5,7 millió forint)

Az i8 csomagterébe elég kevés táska fér normál esetben. A Louis Vuitton meg fogta magát, és csinált egy szettet, ami tökéletesen illeszkedik bele! Pontosabban a BMW kérte fel őket, és a végeredmény gyönyörű lett.

3. Jaeger-LeCoultre Amvox2 transzponder karóra (Aston Martin DB9-hez)

Ára: 24 400 dollár (kb. 6,9 millió forint)

Szeretted volna valaha kinyitni az autód egy gombnyomással az órádon? Na, ez az óra pontosan ezt tudja, és a fényszórókat is bárhonnan felkapcsolja, hogy könnyebb legyen megtalálni a kocsit, mondjuk egy nagyobb parkolóban. Szóval, ha csak az Aston Martin önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy James Bondnak hidd magad, ezzel az órával garantált az érzés.

2. Teljes szénszálas karosszéria (Pagani Huayrához)

Ára: 152 000 dollár (kb. 43,3 millió forint)

A szénszál tartós, strapabíró és könnyű, ezért szeretik annyira a sportautó gyártók és tulajdonosok is. Igaz, a cucc nagyon drága. Tehát, ha mondjuk, szeretnénk az egész autó szénszálas kivitelben... hát a Pagani Huayrát akár választhatjuk is. Egy másik autó áráért, extraként megcsinálják.

 

1. Breitling Mulliner Tourbillon óra (Bentley Bentaygához)

Ára: 208 000 dollár (kb. 60 millió forint)

Már néhány hónapja írtunk róla, mint a legdrágább extráról. De mit is tud pontosan? 18 karátos arany tok, körülötte ébenfa, 12 gyémánttal körberakott számlap. Elég szép darab!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés