Az utolsó simításokat végzik a Tour Odeon névre keresztelt felhőkarcolón a francia riviéra miniállamában, mely azon túl, hogy 170 méteres magasságával a mediterrán térség második legmagasabb épülete, a világ legdrágább apartmanjának is otthont ad.

A legdrágább penthouse a 49 emeletes objektum tetején, 3300 négyzetméter alapterületen és öt szinten helyezkedik el, lakói számára körpanorámát biztosítva Monacóra és a Földközi-tengerre. De mit is kapunk pontosan, ha leperkáljuk a nagyjából 300 millió eurós – azaz kb. 90 milliárd forintos – vételárat? A hat hálószoba, a földtől plafonig érő ablakok, a legmodernebb gépparkkal felszerelt konyha és fürdőszoba, a márványburkolatok, az állandó szobaszolgálat és az érintőképernyős vezérlőrendszer ilyen összeg mellett talán nem számít kuriózumnak, viszont a penthouse tetőteraszán kialakítandó medence, melyben a fél világ fölé magasodó privát csúszdánkon lecsusszanva tempózhatunk, még a legburzsujabbak minden képzeletét is garantáltan felülmúlja.

Ha már bolyhosra csúszdáztuk a fürdőgatyánkat vagy ráuntunk a kilátásra, a komplexum számos lehetőséget kínál unatkozó lakói számára: hasonló egzisztenciájú szomszédainkkal – a felhőkarcolóban több mint hetven lakás van – megnézhetünk egy filmet az épület privát mozijában, orosz vagy török szaunában lazíthatunk, miután magánedzőnk kellően lefárasztott az edzőteremben, de az éjjel-nappal készenlétben álló sofőrünkkel akár kaszinózni is elfurikáztathatjuk magunkat.

Habár az Alexandre Giraldi építész nevével fémjelzett létesítményben nagy valószínűséggel az ott dolgozók konyhájának sufnija is többe kerül, mint a szerkesztőség munkatársainak lakásai együttvéve, az idealisták kedvéért megjegyezzük, hogy nem maradtunk még le semmiről, az apartmanok között több eladó darab is akad még.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon