Laci bácsi, a magyar gasztrotelevíziózás állócsillaga. Aki ezzel vitatkozik, nem szimplán tudatlan, de szemtelen is.

Laci bácsi egy életre is elég muníciót adott nekünk a főzésről, pusztán 1-2 évtized alatt: magyaros fogásai óta tudjuk, hogy a kecsöp és az ételízesítő a magyar konyha lelke, hogy nincs olyan, amit ne lehetne kirántani (legjobb a keresztpanírozás), és az étel tulajdonképpen nem is zsíros vagy olajos, ha van elegendő szalvéta otthon.

Nem tudjuk, a mester melyik bolygóról jött közénk, de hálásak vagyunk ezekért a megismételhetetlen fogásokért.

Az Ivássalkapcsolatosproblémák tumblr blog nem csak egy videót készített, de egyetlen képsorba sűrítette mindenki kedvenc Laci bácsijának életművét.

Micsoda szürpríz (azaz meglepestés), köszönjük!

(via ivassalkapcsolatosproblemak)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Itt az a Xiaomi, ami szembeszáll a csúcstelefonokkal

Helly Hansen ismét a legjobbakkal állt össze a maximális teljesítményért

Így lettem villanyborotva-hívő – Braun S9 Pro+-teszt

További cikkeink a témában