Laci bácsi, a magyar gasztrotelevíziózás állócsillaga. Aki ezzel vitatkozik, nem szimplán tudatlan, de szemtelen is.

Laci bácsi egy életre is elég muníciót adott nekünk a főzésről, pusztán 1-2 évtized alatt: magyaros fogásai óta tudjuk, hogy a kecsöp és az ételízesítő a magyar konyha lelke, hogy nincs olyan, amit ne lehetne kirántani (legjobb a keresztpanírozás), és az étel tulajdonképpen nem is zsíros vagy olajos, ha van elegendő szalvéta otthon.

Nem tudjuk, a mester melyik bolygóról jött közénk, de hálásak vagyunk ezekért a megismételhetetlen fogásokért.

Az Ivássalkapcsolatosproblémák tumblr blog nem csak egy videót készített, de egyetlen képsorba sűrítette mindenki kedvenc Laci bácsijának életművét.

Micsoda szürpríz (azaz meglepestés), köszönjük!

(via ivassalkapcsolatosproblemak)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
11% Naná, és nagyon keményen.
53% Igen, de menedzselhető.
37% Szerencsére nem.
Téli kaland vagy életveszély? A profi hegyivezető elmondja, mire figyelj az osztrák Alpokban
Hirdetés