Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az óvszergyártók igyekeznek egyre vékonyabb és jobb termékeket piacra dobni, hogy az érzés minél inkább megmaradjon. Nos, ugyanez a logika állhat a Jiftip kifejlesztése mögött is, ez a furcsa termék ugyanis csak a pénisz nyílását zárná le.

Az egészet tényleg úgy kell elképzelni, mint egy kis matricát, csak ezt éppenséggel nem a laptopodra, hanem a szerszámod hegyére kell ragasztani. Ha ez megtörtént, máris biztos lehetsz benne, hogy a kis katonáid nem fognak kiszökni, te pedig átadhatod magad az érzésnek. További előnyei, hogy akár már ernyedt állapotban is felhelyezhető, illetve, hogy nem számít a méret, mivel minden nyílás egyforma.

Ez így eddig egészen jól hangzik, ám van egy kis bökkenő. A menetet a csúcspont előtt meg kell szakítanod és a terméket el kell távolítanod, ugyanis a nagy erejű kilövellésnek már nem fog tudni ellenállni. Ez a cucc csak és kizárólag az előváladéktól tud megóvni. Így már mindjárt gagyinak tűnik, nemde?

- írják a termék honlapján.

Ráadásul ez a péniszmatrica ugyebár a szexuális úton terjedő betegségektől sem véd meg. Ha nem veszed ki időben, akkor meg a terhesség ellen sem, tehát tulajdonképpen semmire sem jó, kivéve talán egy enyhe húgyúti inkontinenciát...

Mi a magunk részéről tehát maradnánk egyelőre az óvszernél, ezen a matricás ötleten pedig gondolkozzanak még egy kicsit a fejlesztői. Úgy tűnik, 4 év nem volt nekik elég erre, pedig már 2013-ban elkezdtek dolgozni rajta.

(via)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.