Pedig nem agysebészet a dolog.

Évtizedeken keresztül nem sikerült megoldani azt a dolgot, ami a jövő héttől állítólag végre elindul Budapesten. Nem meglepő, hogy eddig nem volt, ugyanis egészen nagyvolumenű logisztikai, technológiai know how szükségeltetett volna hozzá, úgy is mondhatnánk, hogy egyfajta mérnöki csoda plusz a csillagok kedvező együttállása kellett ahhoz, hogy ez a fantasztikus mérföldkő 2017-ben végre megszülessen. A csoda neve:

közvetlen buszjárat Ferihegyre.

A friss hírek szerint július 8-tól közlekedik az új közvetlen repülőtéri buszjárat Budapesten, a 100E jelzésű járat a Liszt Ferenc-repülőtér és a Deák Ferenc tér között szállítja majd az utasokat - mondta Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A közvetlen járatra egy jegy 900 forintba kerül majd. Az utasokat egyedi arculatú, alacsonypadlós és légkondicionált buszok szállítják majd, amelyek félóránként indulnak - közölte.

A járat a Deák Ferenc térről indulva csak a Kálvin téren áll majd meg a repülőtér felé, viszont a korai órákban, amíg a metrók nem közlekednek, az Astoriánál is fel lehet majd szállni rá. A repülőtér felől érkező buszokról a Kálvin téren és az Astoriánál is le lehet majd szállni.

A főpolgármester-helyettes elmondta, a buszjárat alkalmazkodik a repülőtéri forgalomhoz: a Deák Ferenc térről reggel 4 órakor indul első busz a reptérre, az utolsó 23.30-kor. A repülőtérről a belvárosba reggel 5 órakor indul az első busz, az utolsó 0.30-kor.

(Forrás: Airportal.hu)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon