Hallottad már ezeket. Tudd, hogy igazak mind egy szálig!

1. Ha a társaságodban lévő lány látványosan nem vesz rólad tudomást, ez az egyik biztos jele annak, hogy bejössz neki

Mert nem hiszi, hogy tetszik neked/mert nem köszöntél neki kézcsókkal/mert nem ő volt az első, akivel szóba elegyedtél/mert ezzel akarja felhívni magára a figyelmet/satöbbi; számtalan oka lehet, hogy pont annak a csajnak jössz be a legjobban, akiről nem is gondolnád. Persze vannak olyan lányok, akik nem restellik bevetni a reklámmosolyt és a remegő szempillákat, de rengeteg olyan is van, aki elvárná, hogy a kiszemeltje lépjen először, aztán amikor ez nem történik meg, szándékosan negligálják az illetőt, ami lehet a tudatalatti által vezérelt megtorlás vagy egyszerű önvédelmi mechanizmus. Legközelebb támadd meg a jégkirálynőt! Jó esély van rá, hogy azonnal felolvad.

2. Ha tetszel a csajnak, akkor majdnem mindegy, milyen szöveggel mész oda hozzá

Ha a külsőddel, a stílusoddal és a kisugárzásoddal megfogtad a prédát és ezt a feléd küldött heves pillantásokból sikerült is levenned, akkor ne nagyon törd a fejed trükkös dumákon és szóvirágokon! Egy bemutatkozás simán megteszi. Egy ilyen szituációt igazából nagyobb meló elcseszni, mint élni vele. Plusz van még egy másik jó hírünk is: ha nem is tetszel első pillantásra a csajnak, sziporkázó szellemmel és vidám jófejséggel még simán menthető a helyzet. Ebben az esetben viszont nagyon be kell dobnod magad.

3. A lelke mélyén minden szingli csaj abban reménykedik, hogy a buli végén végre nem egyedül kell hazamennie

Jól vagyok én egyedül. Kell a fenének pasi! Milyen nevetséges már a Juli, ahogy gügyög a pasijával! – Lószart! Az egyedülálló nők nagyon profik, amikor a saját nyomorult helyzetüket kell megmagyarázni. Ne dőlj be ennek a dumának! A lelke mélyén az összes a herceget várja. Aki meg nem, az meg úgyis jobban szereti a kutyáját, mint a férfiakat.

4. Még a legdögösebb lányokban is ott van a bizonytalanság

Ha egy csaj roskadásig feltölti az Instagramját pózolós, szexi szelfikkel, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy csak kompenzál és legbelül tele van bizonytalansággal. Valószínűleg nem tetszik neki a feneke vagy a melle méretével elégedetlen, ezek a problémák pedig általában csak a saját fejében léteznek. Hihetetlen, hányféleképpen lehetnek elégedetlenek magukkal a nők! Még olyan is akad, aki meg van győződve róla, hogy ő meg sem érdemel egy normális pasit. Ezeket a lányokat igazi jutalomjáték elkápráztatni. Hidd el, még a leggyönyörűbb nőnek is jól esik egy ügyesen elhelyezett bók!

5. A magabiztosság szexi

Ennek pedig evolúciós okai vannak. Ha ugyanis nem félsz odamenni a kiszemeltedhez, a fellépésed határozott és úgy állsz bele a dologba, mintha egy visszautasítás egyenesen elképzelhetetlen lenne számodra, ezzel azt kommunikálod, hogy tisztában vagy azzal, milyen értékes génkészlettel rendelkezel. Az illető ilyenkor feltételezi, hogy a hatalmas lendület mögött lennie kell valaminek. Helyzeti előny, élj vele!

6. Ha numerára hajtasz, lehetsz paraszt, de ha kapcsolatra, akkor soha

Az éjszakában sajnos nem minden esetben hátrány, ha valaki tuskó. Biztos te is hallottad már azt a sztorit, amikor valaki egy este húsz lányhoz is képes odamenni valami ortó szöveggel és végül simán elvisz valakit, míg te az átkozott udvariasságoddal képtelen vagy érvényesülni. Nos, ez nem csak városi legenda, hanem létező jelenség. Az ilyen furkóságra minden buliban van fizetőképes kereslet. A hasonlóan egyszerű csajok számára az udvariasság egyébként is a gyengeség jele, így ezek egyenesen örülnek, ha már az első mondatnál megtalálják a próbálkozóval a közös hangot. Aztán az is lehet, hogy a lány teljesen normális, viszont az adott éjszaka pont egy egyszerű kalandhoz van kedve, bonyodalmak nélkül.

7. A lányok egy pillanat alatt kiszagolják a kétségbeesett példányokat

Ha rágörcsöltél, már buktad is az estét, pedig még el sem kezdődött. A lányoknak az evolúció folyamán nagyon durván kiélesedtek az erre szolgáló receptorai, a kétségbeesettség pedig marhára nem menő. Ilyenkor jobban teszed, ha relaxálsz egy kicsit és inkább dumálsz a haverokkal vagy megpróbálsz lazítani.

8. Szórakozóhelyen nem lehet ismerkedni

Azért ez így egy kicsit erős, hiszen természetesen lehet, de sokkal nehezebb, mint bárhol máshol. Ennek számtalan oka van. Először is, zsákbamacska az egész. Minden csaj ki van kenve, csöcsök kidobva, legszebb partymosoly felvéve, aztán öt perc csevej után bárkiről kiderülhet, hogy valójában feleannyira sem érdekes, mint amilyennek kinéz. Másfelől hatalmas a túlkínálat. Lehet, hogy a kiszemeltnek éppen előtted szívta le egy tuskó az agyát, vagy mondjuk nem fogadták a közeledését és ilyenkor biztos lehetsz benne, hogy a csaj rajtad fog bosszút állni. Ha mondjuk az utcán mész oda valakihez, a meglepetés ereje is a kezedre játszik, ráadásul ilyenkor a lányokban nem működik a bulik alkalmával automatikusan bekapcsolódó lekoptató mechanizmus.

9. Az elutasításnak általában semmi köze ahhoz, milyen vagy

Ne dimenzionáld túl, ha kikosaraznak! Az elutasítás legvalószínűtlenebb oka az, ami ilyenkor a fejedben van: értéktelen vagy, nem vagy elég vonzó, nem vagy elég okos és a többi. Sokkal valószínűbb, hogy a lánynak tényleg van barátja, vagy nincs, de szerelmes valaki másba, esetleg nagyon nem akar éppen ismerkedni, nem tetszett neki a pólód, az apjára emlékeztetted, akit utál és még számtalan olyasmi, amihez az égvilágon semmi közöd nincsen. Rázd le a válladról!

10. Egy szabály mind felett: kezdeményezés

Ez az a közhely, amit egyenesen tanítani kellene minden párkeresőnek. Kezdeményezz! Az ember igazán csak azt bánja meg, amit elmulasztott megtenni. Mi a legrosszabb, ami történhet? Hogy nem jön össze? Ha nem csinálsz semmit, akkor is pontosan ez történik.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon