Csapold le a saját söröd az év egyik legjobb buliján!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Romkocsmák, koncertek, DJ-partik és valami plusz – a válogatott sörkülönlegességek és a sörgyár életébe is betekintést nyújtó programok teszik igazán egyedivé a szezon utolsó nagy fesztiválját, az augusztus 29-i DreherFesztet.

A remek zenei program mellett a látogatók a Csapold Magad! helyszínen a karakterükhöz illő sörkülönlegességekből választva elsajátíthatják például a tökéletes csapolás alapjait, amelyet tematikus fotófalak előtt meg is örökíthetnek, a Zsolnay porcelánnal díszített, patinás Főzőházba való túrákon pedig betekintést nyerhetnek a sörgyár mindennapjaiba. A sörgyár egyetlen napra megnyitja kapuit, hogy helyet biztosítson öt romkocsmának, négy zenekarnak, négy DJ-nek és több ezer fesztiválozónak.

Új programmal bővül idén a DreherFeszt: a Csapold Magad! nem csak lehetőséget ad arra, hogy mindenki elsajátíthassa a tökéletes csapolás alapjait, hanem a csak sörkülönlegességeket felvonultató helyszínen már a választás is meghatározó! A merész kalandok kedvelői például kipróbálhatják magukat a kesernyés-citrusos Dreher Kalandor csapolása közben, az érdeklődő pionírok választhatják a fűszeres Dreher Felfedezőt, a viráglelkű ínyenceknek a bodzavirágos Dreher Floral kerülhet a poharukba, s mindezt a sör és csaposa karakterének megfelelő, tematikus fotófalak előtt meg is lehet örökíteni.

A programok mellett öt egyedi – Keverőpult, Kamion, Rocklap, Múzeum és Komlóterasz névre hallgató – romkocsmát alakítanak ki a 160 éves falak között, amelyek mindegyike utal a gyár történetére, életére, mindennapjaira. Aki pedig elfárad, az megpihenhet a fantáziavilágot idéző Kingswood cidersarokban. 2015-ben a zenei felhozatalban ott szerepel a PASO Plays Covers, a Kaukázus, a Magashegyi Underground és a Honeybeast, valamint olyan népszerű DJ-k fogják hajnalig mixelni a zenét, mint Beatman & Ludmilla, DJ Izil, Wondawulf és a Spanish Wax.

A Dreher felfedező és a Hidegkomlóst sikere inspirálta a Dreher Sörgyárakat arra, hogy 2015-ben meghirdessék a Nagy Íztesztet, amelynek során átadták a döntést a közönségnek: a fellépő zenekarok és kisorsolt rajongóik együtt választhatták ki a csak a DreherFesztre lefőzött sörkülönlegességeket. A Magashegyi Underground kedvence a Nitrogénnel csapolt Dreher Bak lett, a Kaukázus csapat a bodzavirágos Dreher Floralra szavazott, míg a Honeybeast a Szűretlen, pasztőrözetlen Dreher mellett tette le a voksát.

Okosságok

A belépőjegy 1500 Ft, amely magába foglal 3 darab 2 dl sörkóstolót is! Nyitva tartás: 2015.08.29., 14:00–02:00 óráig. A helyszínre – Dreher Sörgyárak, 1106, Budapest, Jászberényi út 7-11. – az Örs Vezér Teréről rendszeres, ingyenes közvetlen buszjárat közlekedik a fesztivál ideje alatt.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.