Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha csak a hétköznapokat vesszük alapul általánosan elmondható, hogy a férfiak többsége nem feltétlenül szeret táskát hordani magával, ellenben szereti kedvenc tárgyait különböző zsebeiben tudni. Ha eddig azt gondoltad minden kellék nálad van ahhoz, hogy megzabolázd a várost, most meg fogsz lepődni. Összeállítottuk a tízes listát, amin csakis egy sikeres nap kellékei szerepelnek, és ha ez még nem volna elég, ezek a tárgyak egytől egyig elférnek egy nadrágzsebben is.

 1. 10/10


  Öngyújtó

  Listánk első – és minden bizonnyal nem utolsó – eleme, amivel még maga Bear Grylls is heves bólogatások közepette értene egyet. Akár dohányzol, akár nem, a tűz lételem és még egy nagyvárosi környezetben is a „sosem tudhatod, mikor jön jól” kategóriába sorolhatóvá teszi az öngyújtót. Légy résen hát, és tarts magadnál mindig egy stílusos darabot.

  A Zippo honlapja.

 2. 9/10

  Névjegykártya

  Legyél kis–, vagy nagyvállalkozó, utazz bármilyen bizniszben, mindig legyen nálad névjegykártya. Hitelességed növeli, ha nem zakód zsebében hordozod őket, hanem egy – az erre a feladatra hivatott – kártyatartót használsz.

  Egy megoldási lehetőség: Postalco Business Card Holder & Wallet.

 3. 8/10

  Toll

  Egy elegáns toll bármilyen szerződésnek képes új tartalmat adni. Főleg úgy, ha a szignóhoz saját tollad használod. Egy szép, fémből készült íróeszköz ajándéknak sem utolsó, finoman jelezheted az asszonynak, ha közeleg a szülinapod, hogy vegye fontolóra ezt a lehetőséget. Szürke zokniból úgyis van már vagy hat pár a fiókban.

  A vágy tárgya egy Caran D'Ache Ecridor Ballpoint Pen.

 4. 7/10

  Zsebkés

  MacGyver óta tudjuk, ennek a tárgynak a felhasználhatósági módozatai gyakorlatilag a végtelenhez közelítenek. Így legyen a feladat egy postai küldemény kibontása, egy melltartó lepöccintése, vagy egy bomba hatástalanítása, erre az eszközre bármikor számíthatsz.

  A kézzel készült gyönyörű zsebkés: G. Wiseman Handmade Pocket Knife.

 5. 6/10

  Flash drive (pendrive)

  Ha a barátnődnél töltöd az estét, de valami oknál fogva álmatlanul forgódsz, és a channel surfing közben sem találsz olyan műsort, aminek címében ne szerepelne a „helyszínelők” szó, örülni fogsz, ha zsebedben ott lapul a Trónok Harca első évad.

  Szép, gyors és Sony.

 6. 5/10

  Körömvágó csipesz

  Ha a heti esedékes körömápolás véletlen kimaradt, és erre már csak az irodában döbbensz rá, nyugtasson meg a tudat, hogy valamelyik zsebedben ott a csipesz. Azok számára, akik gyakran kelnek hosszabb-rövidebb utakra, praktikus megoldás lehet egy teljes körömápoló szettet állandó jelleggel az utazótáskában tartani.

  Standard körömcsipesz: Dovo Nail Clippers.

 7. 4/10

  Fésű szett

  Nem olyan vészes, mint ahogyan hangzik. Mindössze egy kisméretű fésűt, és annak tokját takarja, ami hasznosnak bizonyul, ha egy-egy meeting előtt úgy látod, nem árt belőni a rőzsét.

  Összecsukható fésű: Kent 20T Folding Comb.

 8. 3/10

  Jegyzetfüzet

  A vizuális szakterületeken dolgozók minden bizonnyal tudják, hogy sokszor hasznos - még ha csak vázlatosan is – papírra vetni a gondolatokat, nehogy azok később elvesszenek. Egyébiránt olyan hétköznapi feladatokra is tökéletesen megfelel, mint egy rögtönzött bevásárló lista lefirkantása.

  Apró és színes: Postalco Notebook.

 9. 2/10

  Flaska

  A férfi legjobb barátja tud lenni egy flaska, amennyiben pedig tartalmaz némi alkoholos italt, könnyen segíthet új barátokat is szerezni. Ma már sokféle stílusban beszerezhető, nekünk azonban ez a bajszos a kedvencünk.

  A magyarázat felesleges, amin bajusz van, azt mi támogatjuk.

 10. 1/10

  Pénzcsipesz

  Kétféle férfi létezik. Az egyik, aki nem szeret takarítani, a másik, aki pénzcsipeszt hord magánál. Na várjunk csak... ez egy!

  Az esztétikus pénztartóhoz erre tessék.

  Csekkold A legújabb tavaszi férficipőket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.