Amikor a világ legjobb nőit vetkőztetik – A GQ magazin csajai

A Gentlemen's Quarterly (avagy GQ) a világ egyik legnépszerűbb férfimagazinja. Az 1957–ben alapított, tizenkilenc országban havi rendszerességgel megjelenő lap nevéhez rengeteg popkulturális ikonként számon tartott hölgy szebbnél szebb fotósorozata fűződik. Megmutatjuk közülük a kedvenceinket.

 1. 10/10


  Eva Mendes

  A kubai származású színésznő úgy passzol az istennő kategóriához, mint a negatív előítélet a BMW X5-öshöz. Aki viszont ezt eddig nem így gondolta, vessen egy pillantást 2003–as címlapjára, és köszönje meg a fentieknek a nagy szemű kötött pulóver létezését, aminek nincs ennél jobb felhasználási módja.

 2. 9/10

  Olivia Wilde

  A House Dr. Remy Hadley-jeként (avagy Tizenhármasként) híressé vált hölgyet mindegyik valamire való férfimagazin megkereste, nekünk leginkább a GQ címlapfotója tetszik róla. Filmjei nem kifejezetten sikeresek pénzügyileg, de biztos, hogy előbb-utóbb ez is össze fog jönni neki. Hogy ezt miből gondoljuk? Abból, hogy valamit biztos tud az, akit 2009-ben a világ legjobb nőjének választottak.

 3. 8/10

  Angelina Jolie

  Mi újat tudnánk írni Angelina Jolie-ról, amit eddig még nem írtak le? Hogy a nyolcvanas évek hollywoodi hírességei közül jelentős számú a rokona? Hogy volt idő, amikor nem egy férfival képzelte el az életet? Hogy Brad Pitt-tel hamarosan összeházasodnak? És vajon mit számítanak ezek a tények, amikor olyan fotókat tudnak készíteni róla, mint a magazin spanyol kiadásának 2004-es áprilisi címlapja?

 4. 7/10

  Jessica Alba

  Ha az amerikai hölgy legalább annyira tehetséges színésznő, mint gyönyörű külsőleg, akkor már sokszoros Oscar-díjasnak kéne lennie. Persze ez most itt nem az egyenletek helye, hanem a 2007-es júniusi címlapé és a 2010-es novemberi backstage videóé, amelyek hatására csak kapkodjuk a levegőt.

 5. 6/10

  Kate Beckinsale

  A Londonban született színésznő már négyévesen a kamerák előtt szerepelt, édesapja is színész volt, nem is volt kérdéses, melyik pályát választja. A Pearl Harbor-ban két férfi fejét is elcsavarta egyszerre, de ez a szám azóta sokszorosának négyzetére emelkedett. Ilyen fotókkal a háta mögött ebben nincs is semmi meglepő.

 6. 5/10

  Jessica Biel

  Justin Timberlake-nek nincs rossz ízlése, sem akkor, amikor össze kell dobni egy albumot, sem akkor, amikor a csajokról van szó. Jessica Biellel megfogta az isten lábát, a színésznő klasszikus szépsége és intelligenciája mindenkit térdre kényszerít.

 7. 4/10

  January Jones

  January Jones a Reklámőrültek szőke jónője, Betty Draper szerepében vált ismertté, és a GQ egyből le is csapott rá. Mi pedig most egy pillanatra megállunk és emlékezünk erre a csodás pillantásra. Ugye?

 8. 3/10

  Jennifer Aniston

  Jennifer Anistont senkinek sem kell bemutatni, azon viszont már 2009-ben, a címlapfotó megpillantásakor is elámultunk, milyen lehengerlő formában van. Ez már bizony nem az elcsépelt szomszédlány-Rachel, hanem egy igazi, negyvenes évei elején is csúcsformában lévő bombázó.

 9. 2/10

  Megan Fox

  A huszonhat éves amerikai színésznő kétszer (vagy többször) állt sorban a plasztikai sebésznél, és azért hozzá kell tegyük, hogy akkor is, amikor a jónőséget mérték. Viszont valahol egyáltalán nem állt sorban – hogy hol, az egyből nyilvánvalóvá válik, amint elolvassuk egy-egy interjúját. Ennyi badarságot összehordani kirázólag a nyilvánosság megtévesztése céljából szándékosan lehet, vagy még úgy sem. És akkor jön egy GQ-borító, aminek hatására a "hiszek a koboldokban" című zagyva blődségek távolinak tűnnek, mint a Curiosity -marsjáró.

 10. 1/10

  Lana del Rey

  A szétműtöttnek tűnő énekesnő nem cicózott, és jó messzire hajította a ruháit a címlap készítésekor. Lana del Rey magát egy modern gengszter-Nancy Sinatraként definiálta egy interjúban, és ha az így fest, mint ahogyan az a brit GQ címlapján látható, akkor ez részünkről teljességgel rendben van.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon