Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nekünk a kockás ing kapcsán először Kurt Cobain, a grunge irányzat leghíresebb ikonja ugrik be, aki szakadt farmerral hordta a flanelinget. Azóta sokat változott a világ, de az ezerféle változatban létező kockás minta velünk maradt. Válogatásunkban tíz kockás inget vettünk elő, amelyekkel feldobhatod megjelenésed!

 1. 5/5

  A kockás minta eredetileg csakis a férfiaké volt, tőlünk került át a hölgyek ruhatárába. Hívhatjuk akárhogy (Eszterházi-, skót-, Burberry-kocka...), ez a minta sosem ment ki a divatból. Az említett kilencvenes évek kockadivatához képest az a különbség, hogy manapság a nyakkendőkön és nadrágokon át a zakókig mindenféle ruharadabon megtaláljuk és az anyagok sokkal kifinomultabbak és különlegesebbek lettek. Ez a ruhadarab már nem csak a favágók védjegye. Öltönyhöz is kapni kockás inget, de több az olyan darab, amiket utcára ajánlatos felvenni.

  A testhezállóbb darabok az izmosabb alkaton nagyon jól mutatnak, sőt, egy kicsit fel is nagyítják a felsőtestet. Aki kissé karcsúsítani akar magán a kockás minta segítségével, az inkább az apróbb, sötét alapszínű ingeket keresse, a bevállalósabbak bátran keressenek élénk színűeket. Az ingzsebeken átlósan elhelyezett kockák kissé megtörik a geometriai szabályosságot. Ajánlott ezt a mintát egy ruhadarabra korlátozni, különben úgy fogunk kinézni, mint az a fiú, aki a golfütőket hurcolássza a cégvezető után. A széles választék amennyire közhely ezúttal is, legalább annyira igaz - bizonyítékként következzen eheti válogatásunk!

  A képen

  Jack & Jones Coloured Large Check Shirt £12

  Hilfiger Denim Short Sleeve Zed Shirt £60

 2. 4/5

  H&M kockás ing 6.990 Ft

  Selected Paper Shirt £40

 3. 3/5

  Zara Gingham Check Shirt 9.995 Ft

  Topman Burgundy Check Shirt £28

 4. 2/5

  Band Of Outsiders €199.81

  Polo Ralph Lauren €143.61

 5. 1/5

  New Look Purple Checked Short Sleeved Shirt £14.99

  New Look Gingham Contrast Placket Shirt £14.99

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.