Így vásárol cipőt magának Cristiano Ronaldo

Nem úgy, mint te vagy én.

És most nem elsősorban arra gondolunk, hogy tévékamerák előtt válogatnak, inkább arra, hogy CR7 gyűjtőként úgy veszi meg az igazán húzós árú lépőket, mint más a krumplit és a kenyeret. Mondjuk a Juventusszal kialkudott évi közel 30 millió eurós fizetéséből erre is telik, úgyhogy ezen nem is van mit csodálkozni.

Ami kiderül ebből a videóból, hogy a sztárcsatár az emlékezetes mérkőzéseken viselt cipőit megtartja, és azok saját gyűjteményében, azaz „múzeumában” kapnak helyet. Megtudhatjuk azt is, hogy CR egyik örök kedvence a fehér Nike Air Force, amit még akkor kedvelt meg, amikor a Manchester United játékosa volt. Nem meglepő, hogy a pipás cég már előállt egy CR7 névre hallgató sorozattal is. Ronnie azt is bevallja, hogy izgatott, amikor a Nike csomagot küld neki, mert szereti az új cipőket, de mostanában egyre többször csalódott, mert négy gyereke van és egy barátnője, és nem minden csomagot neki szánnak.

Végül 3490 dollárért, kábé egymillió forintért vásárolt be cipőt, de az az érzésünk, hogy a Nike vendége volt, mint általában.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon