Például egyikük lőtte az egyik legjobb képet Palvin Barbiról.

1. Sok remek fotós dolgozik, de ebben az összeállításban a kedvenceik közül mutatunk ötöt. Elsőnek itt van Cameron Hammond, akiről annyit tudunk, hogy Sydneyben van a központja és a témái: csodálatos nők és csodálatos tájak. Jó pár brandnek készített lookbookat, nemrégiben a Playboy is felfedezte magának. Meg tudjuk érteni. Itt tudod követni az Instán. 

2. Kesler Tran a művészi aktfotózás egyik legismertebb alakja, akinek számos neves modell vetkőzött már le. Az erotikus, ugyanakkor szemernyit sem közönséges fotográfiák mestere modelljeit a végletekig szofisztikált és izgalmas módon mutatja be. Szeretjük is. Itt tudod követni az Instán.

3. Jonathan Leder az a fotós, aki a negyvenes-ötvenes évek trash erotikáját kelti életre, de valami piszok izgalmas módon. Neki köszönhetjük az egyik legjobb Emily Ratajkowski-sorozatot, ami akkor készült, amikor még senki sem tudta, kicsoda Emily Ratajkowski. Nemrég ki is dobta a teljes sorozatot egy könyv formájában, aminek mindenki örült, kivéve a modellt. Itt tudod követni az Instán.

4. Gavin Glave londoni fotós, laza és kúl profi, aminek köszönhetően mi is megmutattuk itt pár anyagát. Szerintünk kegyetlenül jó fotókat tol, nem éppen átszellemült nimfákat farag a modelljeiből, nagyon is hús-vér lényként jelennek meg, amit mi a magunk részéről nagyon nagyra értékelünk. Nálunk ez öt csillag. Itt tudod követni az Instán.

5. David Bellemere-t, napjaink Helmut Newtonját már nem egyszer az egekbe magasztaltuk, ami nem véletlen, ugyanis olyan szoborszerű szépségekké alakítja a modelljeit, hogy azt már fájdalmas nézni. Igazi istennek számít a szakmájában, aki nagyon megválogatja, milyen munkákra szakít időt. Nemrég Natalie Portmant fotózta (ruhában), és Palvin Barbit is lencsevégre kapta. Itt tudod követni az Instán.

Folytatjuk a többi kedvencünkkel, ígérjük.

Még több gyönyörű nő? Erre tessék. És érdemes követni az Insta-profilunkat is!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon