Palvin Barbi szexi téli angyalként lépett a világsztárok közé
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Palvin Barbi nevétől hangos a világsajtó, most már hivatalosan is a világ legjobb csajai között tartják számon. A Victoria's Secret bemutatóján szerepelni a modellszakma egyik csúcsa, amit hazánk lánya már tizenkilenc évesen sikerrel megmászott.

Néhány éve valószínűleg még Barbi édesanyja sem gondolta volna, hogy lánya a világ egyik legnézettebb divateseményén fog részt venni, pedig az anyukáknál elfogultabb lényeket nem ismer az univerzum. Megtörtént, nagyot szólt, és még mindig visszhangzik: Barbi tizenkilenc évesen öreg rókákat megszégyenítő profizmussal nyomta le a Victoria's Secret bemutatót, amelyet a nagy közönség december 4-én láthat majd teljes egészében az amerikai CBS csatornán.

A models.com Money Girls listáján a huszonharmadik helyet elfoglaló Barbit egy közös fotó miatt még Justin Bieberrel is összehozták, de mi meg voltunk győződve róla, ez csakis a hírhedt amerikai bulvársajtó kitalációja lehet. Utóbb kiderült, így is van, a magunk részéről egy pillanatra sem hittük, hogy a magyar modellnek szüksége lenne ilyen helyzetekre, hogy népszerűsítse magát. A képek láttán mi belekezdtünk egy kollektív szerkesztőségi hüledezésbe, ami egyeseknél azóta is tart.

Tovább a:
Legfrissebb cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
A cikkhez, amiből kiderül, mi a különbség a stílus és a divat között!

(Képek: Palvin Barbara Facebook, tumblr)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.