Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha rohantál már át kétségbeesve egy végtelenül hosszú reptéren, miközben a nevedet harsogta a hangosbemondó utolsó hívása, akkor el tudod képzelni, mennyire hasznos az amerikai–brit bőröndgyárosok brainstormingjának legújabb végterméke.

A Micro Luggage Scooter megalkotásánál minden szempontra odafigyeltek a tervezők: az ütésálló bőrönd hátizsákként is funkcionál, és a rollerezéshez kihúzható, teleszkópos kormányt valamint kellő hosszúságú fémdeszkát is szereltek rá, így teljesen olyan, mintha egy valódi rollerrel suhannál. Amikor viszont már eleged van a hajtásból – vagy épp sikeresen elérted a gépedet –, két mozdulattal nyugodtan visszaillesztheted a rollert a bőröndbe úgy, hogy az egyik részénél sem fog kilógni – és a párnázott kormányrésznél húzhatod magad mögött.

A zseniális tervezésnek köszönhetően az összecsukott bőrönd megfelel az utastérbe ingyenesen felvihető nemzetközi kézipoggyász-dimenzióknak, és akár száz kilóra is terhelhető. A háromkerekű bőröndjárgány 250 fontért, azaz kevesebb mint 90 ezer forintért házhoz gurul.

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
A szerző e heti kedvencéhez:  Hátsó sor, pamutfelső, nyugalom – Így élhetsz túl egy légibalesetet

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.