Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A férfidivat a törvényszerűségeknek megfelelően évről évre újabb és újabb változásokon megy át, nem csak azért, hogy igényeinknek megfeleljen, hanem azért is, hogy új igényeket keltsen bennünk. A divathoz hasonlóan a férfi is sokszor vívódik, legalább annyira szeretnénk ugyanis klasszikusnak érezni magunkat, amennyire egyedinek vagy éppen alternatívnak, ami valljuk be, közel sem egyszerű feladat. Illetve nem volt egyszerű feladat. Egészen mostanáig.

A Togs + Clogs közvetlenül az ünnepek előtt mutatta be legújabb lookbookját, melyet Sven Eselgroth fotografált, és mely a férfidivat egy új, eddig nem ismert arcát mutatja be. A Forager nevet viselő kollekció mintás ingekből és pulóverekből, wingtipped bakancsokból, nyomott mintás hátizsákokból, és kéttónusú M–65 kabátokból áll, melyek legalább annyira városi darabok, amennyire szabadidős viseletek. A fotósorozat is éppen ezt a kettősséget kívánja érzékeltetni, a szmogos háttér, az urbánus környezet, valamint a zöldségek között húzódó kontraszt a ruhák mögötti eszmeiségre emlékezteti a nézőt.

A Forager nem csak egy egyedi történetet elmesélő kollekció valamint egy remekbe szabott lookbook, sokkal inkább egy kezdeményezés, mely tetszetős és egyben praktikus darabjaival új lehetőségeket nyit meg az öltözködni szerető férfiak előtt.

Tovább:
A legfrissebb Player-cikkekhez
A rovat többi cikkéhez
A szerző e heti kedvencéhez: Zakóstílus, nyakkendőszám, és a cipő szárnyai - Amit eddig nem tudtál a férfidivatról

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.