Vannak trendek, melyeknek sosem lett volna szabad azzá válniuk, és vannak szimplán bakik, amiket ismételten elkövetnek egyesek. Újra járőrözött a stílusrendőrség.

Kakastaréj frizura

Reméljük, már senki nem viseli a borzalmas fazont, amit egyébként épp egy stílusikon, David Beckham tett ismertté. Ami azonban talán még ennél is meglepőbb, hogy a szintén stílusos sztárpár, Brad Pitt és Angelina Jolie fia is hordta már taréjban haját. Egy percig még fontolgattuk is, hogy hívjuk a gyámhivatalt.

Üzenetet közvetítő pólók

Félreértés ne essék, mindig is szeretni fogjuk a grafikákkal díszített pólókat, a különböző üzenetekkel traktáló darabokról ezt azonban már nem tudjuk elmondani. A „Jézus a haverom” és ehhez hasonló üzenetek nem csak tiszteletlenek, de legalább annyira ízléstelenek is. Kukába velük!

Az ujjatlan hoodiek

Aki kitalálta az ujjatlan hoodiet, azt vélhetően súlyosan összezavarta a globális éghajlatváltozás. Egyszerűen nincs az a klíma, ami indokolttá tenné az ilyen jellegű ruhadarabok viseletét.

Tetováltmintás hosszú ujjú pólók

Vagy van tetoválásod vagy nincs. A testfestés ilyen vérszegény imitálása egyszerűen csak gagyi, mégis számos márka gondolta úgy korábban, hogy a koncepció beválik. Tévedtek.

Környakú pólót viselni az ing alatt

Megvan, amikor a nő lehajol, és te látod a színben abszolút  nem harmonizáló melltartót, vagy ne adj isten a kivillanó nagymama-bugyit? Igen, így festesz te környakú pólóval az inged alatt. Optimális választásként mi a V nyakú pólót javasoljuk.

Azonos színű ing és nyakkendő

Ha te még mindig az azonos színű ing és nyakkendő kombinációjának híve vagy, az egyik stílusikonod valószínű George W. Bush. Öreg hiba. Vigyél mintát a megjelenésbe!

Pecsétes ing vagy póló

Csak azért mert a kedvenc ingedről van szó, még nem jelenti azt, hogy egy kimoshatatlan pizzafolttal még mindig hordhatod. Az ilyen módon tönkrement ruháktól meg kell szabadulni, helyettük pedig újat kell beszerezni.

Túl sok szín együttes viselete

Ugye nem akarsz úgy kinézni, mint egy nagy zacskó Skittles? Tartsd kordában a színeket: viselj egy hangsúlyos árnyalatot, amit semleges tónusokkal egyensúlyozhatsz ki. Az eredmény tökéletes lesz.

Ugyanazt a cipőt viselni minden nap

Minden nap ugyanazt a cipőt felvenni? Nos, ez az egyik okozója azoknak a bizonyos kellemetlen szagoknak. Állandó jelleggel és tudatosan válts cipőt hetente több alkalommal, közben pedig azok tisztán tartásáról se feledkezz meg! A fáradozás (már ha ez annak számít) kifizetődő.

Bő felső szűk nadrággal

Egy bő ing és egy szűk nadrág vagy egy laza póló és egy skinny farmer együttes viselete elég ahhoz, hogy a csajok máris azt gondolják: egyik kedvenc filmed az Alvin és a Mókusok.

Tükörbe se nézni indulás előtt

Kérjük, nézz bele a tükörbe, mielőtt még kilépnél a lakásból! Semmi sem kínosabb annál, mint hogy valaki figyelmeztessen a fogkrémmaradékra a szád sarkában – négy órával a munkakezdés után.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Így ehetsz koreaiul Budapesten

1523 óta működik ez a lakótelep, és a lakhatás feltételei sem nagyon változtak

További cikkeink a témában