Azt hinnéd, a zokni-szandál kombináció a legrosszabb, de tévedsz. Idén nyáron is akad bőven baki, amit elkövethetsz, de cikkünknek hála, mégsem fogsz.

Rétegekben viselni a pólót

Uff. A divatot a 2000-es évek közepe óta sújtó borzalom akkor érte el a tetőpontját, amikor a divatházak árusítani kezdték a nyaknál és ujjnál előre bevarrt extra rétegű pólókat és pólóingeket. Ezt a korszakot jobb zárójelbe tenni, az ilyen daraboktól (ha még vannak) pedig minél hamarabb megszabadulni.

Sapkát viselni nyáron

A trendet hollywoodi sztárok kezdték el, és leginkább ők is csak azért alkalmazták, hogy ne ismerjék fel őket azonnal. Álcának talán neked is beválhat, de készülj fel, hogy izzadságban fog tocsogni a fejed. Kopasz foltot szeretnél vele álcázni? Együtt érzünk veled, de ettől aligha fogsz jobban kinézni.

Ultra Skinny nadrág

Évek óta tart már ez a hóbort, éppen ezért itt az ideje, hogy kiverjük a fejünkből a skinny nadrágok viseletét. Ha ránk hallgatsz, a feleslegessé vált párokat odaadod a csajodnak, így pedig hosszú idő után újra kényelmesen dughatod zsebre a kezedet.

Bieber-frizura

A popénekes egykor védjegyének számító hajviselete egyszerűen elviselhetetlen, annyira, hogy már ő maga is megszabadult tőle. Aki még ezzel a frizurával sokkolja a környezetét, kövesse Bieber példáját, és váltson fazont! A látványon túl további pozitívum, hogy visszatér majd az életébe egy jelenség is, amit úgy hívnak: periférikus látás.

Kamionos sapka

Ashton Kutcher és Justin Timberlake hozta néhány évvel ezelőtt divatba a korábban érdektelen kiegészítőt, majd Ed Hardy is megjelentetett egy kamionos sapkát, ezzel tökéletesen megvetendővé téve a viseletet.

Rácsos partiszemüveg

Ezért a bakiért egyetlen személy okolható, az pedig nem más, mint Kanye West. Az eredetileg színpadi kelléknek szánt kiegészítő szinte minden partiban ott termett, amint megjelent a Stronger című videó klip. A különböző rikító árnyalatokban testet öltő műanyag borzalmak még ma is felbukkannak itt-ott, ami kész vizuális környezetszennyezés.

Mélyen dekoltált póló

A mélyen dekoltált póló helyett viselhetnél akár pulóvert is nyáron: mindkettő legalább ugyanannyira értelmetlen. Egyikből sem könnyű kibújni, arról nem is beszélve, hogy nincs az az időjárás, amihez a póló illene. Barátok nem hagyják, hogy férfitársuk mellbimbót villantson, ezért szólunk: a mély V-nyak ciki!

Mellény ing nélkül

A helyes rétegezés a következő: ing, mellény, majd zakó. Utóbbiak közül az egyik elhagyható, de az sem minden alkalommal. Valahányszor valaki mellényt vesz fel ing nélkül, egy stylist a mennybe kerül. Vagy a pokolba.

Mélyülepű nadrágok

A viselet, amiről hurrikánt is el lehetne nevezni, a 2000-es évek női kollekcióiban jelent meg először, majd hamar a férfiak ruhatárában is. Kezdetben népszerű is volt, hiszen – mondjuk úgy – ápolt és eltakart, szerintünk azonban inkább kövérít. A rövidebb lábakat kölcsönző buggyos nadrágok kora lejárt, ehhez kétség sem fér.

Crocs

Crocs vagy habklumpa. Nincs különbség. Ez a szörnyű papucs 2006-ban lett sláger, mondván annyira kényelmes, hogy sosem akarod majd levenni azt. Nagyon nagy tévedés! Mi igenis le akarjuk venni minden férfi lábáról, akik utcán merik viselni ezt a borzasztó lábbelit. Természetesen a három feltaláló már így is egy vagyont keresett ezen a divatbakin. Valószínűleg ők az egyetlenek, akik profitáltak stílusficamukon.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

Átalakul a hulladékrendszer: hova dobjuk mostantól a leggyakoribb szeméttípusokat?

További cikkeink a témában