Steve Zim egy konditerem boldog tulajdonosa Kaliforniában, aki az elmúlt években több hírességnek is segített felkészülni egy-egy komolyabb filmszerepre. Így többek között Chris Evans kigyúrásában is részt vállalt, akinek az Amerika Kapitány forgatására kellett összekapnia magát.

Nemrég megtudtuk, hogy milyen az, ha valaki Dwayne Johnson étrendjét és edzéstervét követi egy hónapon át, a BuzzFeednek köszönhetően pedig ezúttal abba nyerhettünk bepillantást, hogy milyen hatékonysággal is jár a szuperhőstréning. Kelsey Impicciche és Evan Ghang ugyanis 30 napon át lejárt gyúrni Steve Zim konditermébe:

hetente öt napot edzettek, ami átlagosan 1 órás súlyzós edzésből, illetve 20-tól 40 percig terjedő kardióból állt, amelyhez fehérjedús, szénhidrátszegény étrend társult.

Kelsey Impicciche egy hónap alatt kilóban 4-et, testzsírszázalékban 6%-ot veszített – utóbbi 26-ról 20-ra csökkent –, és közben a teste kidolgozottabbá és szimmetrikusabbá vált. Evan Ghang eredményei látványosabbak lettek: a testzsírszázaléka 15%-ról 6,6-ra csökkent, ami már egy komoly élsportolói szint, de csupán 1,3 kilogrammal nyomott végül kevesebbet. Merthogy közben magára szedett egy csomó izmot:

  • a vállszélessége 11,5 centivel nőtt,
  • mellkasszélessége pedig 8,25 centivel,
  • és a bicepszei nagyjából 4,5 centit vastagodtak.

De a videóból még több számot halászhatsz elő:

(forrás: BroBible)

De azért ez se volt semmi:

Pár hónap alatt izomemberré gyúrta magát a pocakos színész

És ezt olvastad már?
Ha péntek, akkor Stella-fotók
Utálsz szerelőt hívni? Akkor ez a cikk neked szól!