Úgynevezett stílus.

A Cincinnati Bengals irányítója, Joe Burrow meglehetősen nagylelkűen fejezte ki a háláját a támadó falemberei iránt, Burrow összesen 13 darab iced out (szétgyémántozott) Casio G-SHOCK-ot ajándékozott a csapattársainak, amiért az egész alapszakaszban hősiesen védték őt az ellenfél védőivel szemben. A jelek szerint a falemberek tényleg jól dolgoztak, mivel a Bengals vezeti az AFC Északi divízióját.

Az irányító Leo Frost ékszerésszel közösen döntött úgy, hogy Rolexek vagy más luxusmárkák helyett Casiókat fognak felturbózni.

Az alap minden esetben egy nagyjából 60 ezer forint értékű G-SHOCK volt, az órákra nemcsak gyémántok, hanem fehérarany is került. A fehérarany kvázi foglalatként funkcionált, mivel a gyémántokat viszonylag nehezen lehet biztonságosan műanyagra applikálni.

A kész művekről természetesen videó is készült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Frost (@leofrost) által megosztott bejegyzés

A 14 karátos gyémántok és a fehérarany mellett az órák egyedi gravírozást is kaptak, minden G-SHOCK hátuljába beleütötték a megajándékozott játékos nevét és az évszámot. Az, hogy Joe Burrow nem a klasszikus Rolex-Audemars Piguet vonalon indult el, már önmagában megsüvegelendő, az meg már csak hab a tortán, hogy ezek a G-SHOCK-ok nem is néznek ki rosszul.

(Hypebeast)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Nem a csajod hibája, ha büdös a pólód