Egy 69 éves férfi törvényesen akar 20 évvel fiatalabb lenni, hogy sikeresebben csajozhasson

Életcélok hetvenhez közel.

Az életkorunkról hazudni randioldalakon gyakran előforduló, bocsánatos bűn, de ettől még bűn, ráadásul idővel garantált a lebukás. Egy holland férfinak annyira elege lett az életkorából, és abból, hogy fiatalabbnak kell hazudnia magát, hogy törvényesen meg akarja változtatni az életkorát.

Az emberek ma már megváltoztathatják a nevüket. Megváltoztathatják a nemüket is. És az életkort miért nem lehet? Senkit nem ér annyi diszkrimináció, mint az időseket – nyilatkozta Ratelband a De Telegraaf holland lapnak.

A férfi nemrég jogi útra terelte az ügyet, a célja, hogy két évtizedet fiatalodjon. A kérvényt szülővárosában, Arnhemben nyújtotta be, a hivatalos kérvényben az szerepel, hogy a születési dátuma 1949. március 11 helyett 1960. március 11 legyen. A dolog egyik előnye állítása szerint az, hogy ha a Tinderen a saját korát használja, akkor senki sem akar szóba állni vele, de ha 49 évesnek hazudja magát, elárasztják az ajánlatok.

A bíróság előtt azt állította, hogy "szenved" 69 évesen, és 20-25 évvel fiatalabbnak érzi magát a koránál. Saját szavaival élve „egy ifjú istennek” tartja magát, és ha sikerülne fiatalabbá válnia, akkor megváltozna az élete.

Ratelband dj-ként 2003-ban

Egy másik holland lap szerint Ratelband az apaságról sem mondott le, jelenleg béranyát keres, és húsz lehetséges jelölttel már beszélt is. A bíróság kissé tanácstalanul áll Ratelband kérése előtt, mivel hasonló kéréseknek nincs precedense, mindenesetre négy hét múlva döntést kell hozniuk.

Ratelband egyébként személyiségfejlesztő coachként dolgozik, és a honlapján az egyik első kifejezés, amibe belefuthatunk, a következő: Hogyan fejlesszük önmagunkat?

A 69 éves férfi tucatnyi élvezetési könyvet írt

Nos, úgy fest, Ratelband már kitalálta, hogyan fejlesztheti saját személyiségét, a kérdés az, hogy megkapja-e, amit akar.

Szerinted?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon